TNT Group: Tri decenije inovacija u medijskoj i marketinškoj industriji

Prošlo je 27 godina otkako je TNT Group započeo svoju misiju oblikovanja medijskog pejzaža Balkana. Od skromnih početaka sa lokalnim radijem u Travniku, TNT Group je izrastao u dominantnu medijsku silu s uređivačkim timovima i medijima u Sarajevu, Tuzli, Zenici, kao i širom Srbije i Hrvatske.

Danas, TNT Group predstavlja vodeću medijsku grupaciju, razvijajući najveću mrežu blogova i lokalnih medija u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji.

Naš portfolio sadrži preko 80 niša sajtova i news portala, dva radijska brenda — TNT Radio i Narodni Radio, koji uključuju 7 lokalnih radio stanica, kao i 4 tematska TV kanala.

S ukupnim sedmičnim dosegom koji premašuje 6 miliona čitatelja, slušatelja i gledalaca, TNT Group je neizostavan izbor za kvalitetnu zabavu, pouzdane lokalne vijesti i korisne informacije.

Zahvaljujući našem detaljnom poznavanju tržišta i potreba publike, u mogućnosti smo pružiti našim partnerima efikasno oglašavanje na internetu, radiju i televiziji.

Naše platforme omogućavaju ciljano oglašavanje prema specifičnoj lokaciji i profilu korisnika, čime se maksimizira vidljivost i uticaj kampanja naših klijenata.

Kroz godine, TNT Group je ostao predan svojoj viziji povezivanja ljudi, ideja i kultura kroz inovativne medijske formate.

Naša posvećenost kvalitetu i inovaciji čini nas liderima u digitalnoj transformaciji medijskog pejzaža Balkana, a naša sposobnost da kontinuirano evoluiramo i prilagođavamo se promjenama ključ je našeg dugogodišnjeg uspjeha i rasta.

drugi upravo čitaju