10 sajtova za gledanje filmova online sa prevodom!

Na internetu postoje stranice na kojima je omogućeno gledanje filmovi online sa prevodom i mogu to gledati besplatno.

Danas su filmova na internetukao i dostupne online serije sasvim normalan način gledanja bilo kojeg poznatog ili manje poznatog filma.

Bez obzira radi li se o stariji ili noviji film, bilo kojeg žanrasnimku je moguće vrlo jednostavno i brzo pogledati putem interneta.

Mnogo je razloga zašto gledati filmove i serije online. Ipak, možemo izdvojiti nekoliko vrlo važnih pogodnosti, odnosno ključnih prednosti kada su u pitanju filmovi online s prijevodom:

 • gledanje je besplatno,
 • online filmovi se mogu gledati bez skidanja s torrenta,
 • filmovi online ne zauzimaju memoriju na računalu (na laptopu, na telefonu),
 • mogu se gledati online filmovi sa prevodom neograničeno besplatno,
 • online filmovi se mogu gledati i putem mobitela (putem androidabez preuzimanja aplikacija),
 • može se pregledati strani filmovi online sa srpskim prevodom,
 • u bazi podataka stranica s filmovima također su dostupni mnogo domaćih filmova online,
 • dostupni su na internetu filmova svih žanrova (drame, akcije, komedije, romanse, trileri, horori, dokumentarci i svi ostali žanrovi).

Da biste željene filmove mogli gledati online, potrebna vam je samo čvrsta internetska veza. Bez interneta gledanje je nemoguće.

Također, trebat će vam malo strpljenja dok film ne počne jer većina stranica na kojima je dostupno gledanje filmova online s titlovima ima puno oglasa.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom moguće je i na filmskom maratonu Kanala 6 tijekom cijelog dana

Sve navedeno vrijedi i za satove za gledanje serija online. Koje smo mi možete pročitati u zasebnom članku stranice za gledanje serija na internetu izdvojio.

Filmovi online sa srpskim prevodom, najbolji sajtovi

Izdvojili smo 13 najboljih stranica gde možete besplatno gledati filmove online sa srpskim prevodom.

Baze su bogate u gotovo svim žanrovima, a mogu se pregledati relativno noviji, ali i stari kultni filmovi.

S ovim mrežnim filmskim stranicama možete pristup bilo kada. Također, na njima registracija nije potrebna niti se prijavite za besplatno gledanje online filmova sa prevodom.

Najpoznatiji i najbolji sajtovi na kojima možete besplatno gledati online filmove sa srpskim prevodom su:

 • Kokice Srbija,
 • Filmovi.co,
 • Filmovisaprevodom.eu,
 • Filmovi.me,
 • Filmclub.tv.
 • Glejajonline.net.

Filmovi online na stranici Kokice Srbija

Kokice Srbija je jedna od boljih stranica za gledanje filmova online s titlovima. Nudi pretragu i pregled filmova po svim žanrovima (akcija, animacija, krimi, horor, misterija, znanstvena fantastika, rat i svi ostali).

Na sajtu Popcorn Srbija, odn Popcorn Time nudi besplatne online filmove u HD formatu, a filmovi se mogu pronaći prema godini izdanja. Naravno, traži se i po imenu.

Gledanje je besplatno, a filmovi su sa srpskim titlovima. Međutim, postoji mnogo reklama koje se aktiviraju na klik tijekom reprodukcije željenog isječka.

Osim filmova, u bazi se nalaze i serije, crtići za mlađe, filmovi za odrasle, dok neki od njih imaju mogućnost preuzimanja. Na ovoj usluzi za gledanje online filmova s ​​titlovima također su dostupni domaći filmovi online.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom domaci filmovi online

Filmovi online sa prevodom za besplatno gledanje na Filmovi.co

Filmovi.co je još jedno kvalitetno mjesto koje nudi besplatno online gledanje filmova iz širokog spektra filmova za sve profile gledatelja. Donedavno je bio postavljen na web stranici Filmovi.eu, a za gledanje je dostupno više od 4000 filmova.

Na ovom sajtu za besplatno gledanje filmova online sa prevodom možete pronaći mnogo filmova različitih žanrova, kako za ljubitelje akcije, komedije, horora, tako i za ljubitelje svih ostalih žanrova.

Filmovi su poredani po kategoriji žanra, kao i po abecednom popisu naslova (Od A do Ž). Također, filmove je moguće pretraživati ​​pretraživanjem po nazivu filma ili imenu glumca.

Na stranici Filmovi.co svakodnevno se ažurira lista “Popular movies today” koja odabire nekoliko najpopularnijih filmova za taj dan. Osim toga, ako vas zanimaju online filmovi novijih datuma, na popisu “Nedavno dodani filmovi” možete vidjeti koji su zadnji dodani.

Filmovi online sa prevodom na sajtu Filmovisaprevodom.eu

Filmovisaprevodom.eu je još jedna od boljih stranica na kojoj možete besplatno gledati filmove online sa srpskim titlovima. Ne razlikuje se mnogo od gore navedenog u pogledu broja dostupnih filmova.

Stranica Filmovisaprevodom.eu omogućuje i temeljitu pretragu filmova po žanru, kao i pretragu izravno po nazivu. Osim toga, moguće je pretraživati ​​abecednim redom po nazivima filmova, ali i ovisno o godini izlaska (od 1968. do 2020.).

Svi filmovi za gledanje su u HD formatu. Osim filmova, na ovoj stranici se mogu gledati i serije online.

Online filmovi s prijevodom na stranici Filmovi.me

Web stranica filmovi.ja je zapravo Filmovizija, poznata stranica za online gledanje filmova sa prevodom. Kao i kod prethodno opisanog, stranica Filmovi.me nudi veliki izbor filmova različitih žanrova, od najboljih komedija, akcijskih, znanstvenih, pa sve do vrhunskih western filmova.

Osim filmova, online možete gledati i serije, crtiće, zatim možete pretraživati ​​po žanru i godini premijere. Ako niste sigurni koji film pogledati, stranica ima opciju sortiranja – nedavno dodani, nasumični, popularni iMDb filmovi.

Ispod svakog filma nalaze se zvjezdice, koje označavaju ocjenu gledatelja (kao recenzija, zvjezdica recenzija). Filmovi online mogu se gledati bez registracije na stranici Filmovi.me, ali postoji otvorena mogućnost registracije korisnika.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom turskih serija

Online filmovi s prijevodom na stranici Filmclub

Web stranica Filmclub.tv je još jedno sjajno mjesto na kojem možete gledati filmove online bez prijave ili registracije. Filmovi se mogu odabrati prema različitim kategorijama – najgledaniji, najnoviji, prema datumu dodavanja, prema ocjeni, nazivu, datumu dodavanja i tako dalje.

Svi žanrovi filmova sa stranice navedeni su u kategoriji Explorer.

Osim toga, stranica Filmski klub daje vam mogućnost da vidite popis top 10 popularnih filmova, kao i popis filmova koji se trenutno gledaju (u vrijeme dok pregledavate stranicu). Za svaki odabrani film možete vidjeti osnovne informacije, ocjenu i kratki trailer.

Online filmovi na stranici Glejaonline.net

Servis Glejajonline.net je još jedno veće i poznatije mjesto za gledanje filmova online. Filmovi su razvrstani po žanru, po godini (od 70-ih do najnovijih iz 2020.), zatim po popularnosti (TOP 50).

Sa ove stranice možete gledati serije, ali i skoro sve domaće filmove. Možete pronaći stare najgledanije i legendarne domaće filmove, kao i puno novih popularnih domaćih filmova.

gledanje filmova online sa prevodom
Gledanje filmova online sa prevodom odlična je opcija za gledanje filmova na internetu

Druge stranice filmovi online s prijevodom

Postoji još nekoliko sličnih stranica na internetu gdje možete gledati filmove online sa srpskim prijevodom. Oni su sljedeći:

Ako vam se ne da sjediti za računalom ili nemate laptop, a želite pogledati film, znate da se filmovi mogu puštati online i putem mobilnog telefona.

U tom slučaju ne morate imati nikakvu aplikaciju, već je dovoljno preko Google tražilice otići direktno na neku od ovih stranica i pogledati željeni film.

Spomenuli smo da filmovi s titlovima imaju manu, a to su reklame i skočni prozori. Svi navedeni satovi za gledanje filmova na internetu imaju jako veliki broj sponzoriranih reklama, koje se često aktiviraju klikom miša. Međutim, svi se oglasi mogu isključiti ili zatvoriti znakom x na prozoru kada se pojave.

Nadamo se da je ovaj članak za vas gledanje filmova online sa prevodom bilo korisno i da ćete uživati ​​gledajući scene iz novih ili starih favorita. Podijelite ovaj članak s nekim kome bi mogao biti koristan i hvala na čitanju.

Preporučamo i ove sadržaje

nodejs.rs

drugi upravo čitaju