JAVNO.B SAZNAJ VIŠE O NAMA

impressum i kontakti

Javno.ba je nekada bio jedan od najposjećenijih news portala u Bosni i Hercegovini. Nakon nekoliko godina pauze, portal je ponovo aktivan uz malo drugačiji koncept usmjeren totalnom informisanju.

JAVNO.BA - Vijesti iz minute u minutu 24 sata dnevno

Vijesti ba iz minute u minutu 24 sata! Javno.ba je domaći portal koji iz minute u minutu donosi najnovije vijesti. U svakom trenutku saznajte sve što se događa oko vas. Vijesti iz Bosne i Hercegovine i regije, sa sportskim vijestima, rezultatima utakmica uživo i poslovnim vijestima. Ne zaboravite pratiti (i objavljivati) nove oglase za posao i pročitati korisn

Za naše drage dame donosimo super trikove vezane za ljepotu i savjete stručnjaka za zdravlje i mršavljenje. Naravno, astrologija i dnevni horoskop su kategorija koju svi pratimo da vidimo što nas čeka… Ali i vremenska prognoza (za svaki slučaj). Ukratko, na javno.ba imate sve što trebate. Ako imate dodatne želje i sugestije javite nam se.

Neovisni portal Javno.ba je osnovan 2008 godine. Dugi niz godina je bio jedan od pet najpopularnijih portala u Bosni i Hercegovini, ali je iznenada nestao sa scene. Nakon nekoliko godina pauze, portal je ponovno aktivan i jači nego ikad! To potvrđuje i podatak da smo u mjesec dana od lansiranja zabilježili gotovo 30 tisuća posjeta (70% sa tražilica). Naš osnovni cilj je informiranje korisnika tako što donosimo vijesti ba iz minute u minutu sa raznih izvora. Na vama je da zaključite što je istina, a što neistina.

U svakom slučaju, svaku vijest možete prijaviti kao laž, naši urednici će odmah da reagiraju na dojavu da utvrde da li zaista neka informacija onakvom kakvu je objavio izvorni medij.

Javno.ba je danas dio nezavisne medijske grupacije TNT, jedne od vodećih medijskih kuća u regiji. TNT Grupaciju čini 7 radio postaja, 4 tematske televizije i 40 digitalnih medija u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj. Hvala vam što ste uz nas. Idemo naprijed!

Alem Sinanović, urednik digitalnih medija

info@javno.ba / +387 62 554 222

Melisa Čančar Karahodža, direktorica prodaje

melisa@tnt.ba / +387 62 553 222

janvo.ba o nama

info@javno.ba
Ulica Gaj 18 Travnik, SBK 72270
Ponedjeljak, Utorak, Srijeda, Četvrtak, Petak09:00 – 17:00
+387-62-554-222

OGLAŠAVANJE:

Melisa Čančar Karahodža
direktorica prodaje
marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

Alem Sinanović
urednik digitalnih medija
info@javno.ba / info@tnt.ba
+387 62 554 222