KO JE VANBRAČNI SIN POKOJNOG TOZOVCA Da bi opstao mora da radi dva posla, zovu ga mali Toza, a zbog ovoga je jako cjenjen (FOTO)

ko je vanbračni sin pokojnog tozovca da bi opstao mora da radi dva posla, zovu ga mali toza, a zbog ovoga je jako cjenjen (foto)

Izvanbračni sin pokojnog Predraga Živkovića Tozovca (85), Svetozar Živković (38), koji je dobio dio očeve nasljedstva kojemu je dio dodijeljen sudskim putem, radi čak dva posla kako bi preživio.

poster
Prema pisanju domaćih medija, Svetozar se ne voli javno eksponirati, a sličnost s pokojnim ocem je ogromna.

– Ne voli se eksponirati u javnosti. On je vrijedan i dobar mladić. Živi sa majkom na Čukarici i sve vreme se bori za egzistenciju, pa radi dva posla. Majka mu je ekonomistica i radila je kao bankarica. Ona je jako lijepa žena. Žive teško, plaćaju visoku stanarinu. Svetozar danas radi u jednom elitnom restoranu u Beogradu, a vikendom konobari u poznatim beogradskim lokalima. Spit je iz Tozovca, pa su ga zvali Mali Toza, a neki su ga zvali i Toza. Svi mu govore da liči na oca – otkriva izvor.

predrag živković tozovac

Svetozar je prijateljima i kolegama govorio da mu je Tozovac otac, ali se nije pojavljivao u javnosti.

  • Rekao je da je ponekad imao kontakte s Tozovcem, ali da od njega nikada nije dobio ni dinara, niti mu je ikada pomogao. Bez obzira na sve, Svetozar je s ponosom rekao da mu je Tozovac otac. Na zabavama je rado pjevao očeve pjesme, a ima i najdražih. Ipak, od Tozovca nije naslijedio pjevački dar – kaže sugovornik.

Tozovac je pravno priznao Svetozara, kojeg je nazvao po ocu.

  • Svetozar nije došao na očev sprovod jer se osjećao marginalizirano. Zbog toga je dan kasnije obišao Tozovčev grob u Aleji zaslužnih građana kako bi se i sam od njega oprostio. Donio je vijenac s bijelim ljiljanima i gerberima na kojem je pisalo: “Posljednji pozdrav od Svetozara”. Bilo mu je teško i plakao je – navodi izvor.
ko je vanbračni sin pokojnog tozovca da bi opstao mora da radi dva posla, zovu ga mali toza, a zbog ovoga je jako cjenjen (foto)
 

Tozovac u Americi ima i vanbračnog sina. Svoje je sinove prije 11 godina samo dvaput spomenuo u javnosti.

– Imam dva izvanbračna sina, ali to je moja privatna stvar. Neka su mi živi i zdravi, ali moji sinovi su nastali slučajno. Jedan živi u Americi i već ima sina Marka. Kamo sreće da sada imam stotinu Srba kojima sam otac. Bila bih najsretniji čovjek na svijetu – rekla je tada pjevačica.

alo/press

pressmediabih.com

drugi upravo čitaju