Zbog ovih karakteristika horoskopskih znakova najčešće nastaju problemi u vezama

Ljubomora, lijenost, tvrdoglavost, nepovjerenje samo su neke od karakteristika horoskopskih znakova koje su odgovorne za probleme u vezama, a često dovode do prekida.

Pokušajte raditi na njima.

Ovan

Ovnovo samopouzdanje, koje je možda u početku bilo privlačno partneru, s vremenom postaje veliki teret. Ovan mora poraditi na svojoj sebičnosti i naučiti ponekad partnera staviti na prvo mjesto ispred svega. Trebaju shvatiti da je kompromis osnova svake dobre i duge veze.

Njihova brzopletost i ishitrene reakcije također mogu biti problem u vezama jer se drugi teško nose s njihovim napadima ljutnje i bijesa.

Bik

Bikovi koji su u dugoj i stabilnoj vezi često prestaju brinuti sami o sebi. Osjećaju se ugodno pa pretjeruju s hranom i pićem i ne obraćaju pažnju na izgled koji može biti krajnje neatraktivan. Ponekad su previše lijeni za romansu i partnera uzimaju zdravo za gotovo.

Njihova tvrdoglavost također predstavlja smetnju u odnosima. Bikovi su skloni okrivljavati partnera za pogreške i uporno započinjati iste svađe, koje svima dosade.

Blizanci

Blizanci su skloni flertu, pa se njihov partner uz njih može osjećati nesigurno. Ne ostavljaju dojam stabilnosti i pouzdanosti, zbog čega voljena osoba osjeća da se na njih ne može osloniti.

Sklonost čestim promjenama mišljenja i raspoloženja također je nešto što drugima nije privlačno jer se nikad ne zna koje će od njihovih brojnih lica isplivati.

Rak

Rakovi često već na početku veze postanu ovisni o partneru, a spominjanje suživota ili braka u tako ranoj fazi svakoga plaši.

Kad su u vezi, partner im postaje centar svijeta, zbog čega se često osjećaju kao da ih guši. Nasilan je i osjetljiv, pa ga je vrlo lako povrijediti. Ne voli započinjati nove stvari i baviti se novim aktivnostima pa život s njim lako može ući u rutinu.

Lav

Lavov veliki ego nešto je s čime se teško nositi. Nije lako živjeti s osobom koju vrijeđa svaka sitnica i koja je spremna zbog uvrijeđenosti danima ne razgovarati s partnerom.

Sebe stavljaju na prvo mjesto, što s vremenom postaje veliki problem. Ne znaju priznati pogrešku, a skloni su flertu pa se partner ponekad ne osjeća sigurno, prenosi portal neko-bitan.com.

Djevica

Sramežljive i povučene Djevice teško otkrivaju svoje prave osjećaje pa njihov partner nikad ne zna što one zapravo osjećaju. Život s njima zna biti težak jer su previše kritični i uvijek svemu nađu manu.

Teže savršenstvu, ali ne razumiju da treba uživati ​​u malim, običnim stvarima. Njihova opsjednutost čistoćom i zdravljem također može biti vrlo naporna.

Vaga

Ljubavni život Vaga zna biti kaotičan, jer često bira pogrešne partnere, one kojima treba pomoći ili ih “popraviti”, što nije dobra osnova za vezu.

Kad su u vezi neodlučni su i stalno razmišljaju je li njihov partner pravi za njih, a izluđuje i njihova sklonost koketiranju. Ne vole svađe pa govore ono što partner želi čuti, što može postati problem jer je iskrena komunikacija temelj svake uspješne veze.

Škorpion

Škorpioni uvijek idu na sve ili ništa pa s njima nije lako držati korak. U vezi postaju ljubomorni i posesivni pa često guše partnera. Osim toga, tajanstveni su pa voljena osoba uvijek ima osjećaj da Škorpion nešto skriva od nje i da nije do kraja iskren s njom.

Imaju loša sjećanja koja nikad ne opraštaju, a mali sukob redovito pretvore u dugotrajnu svađu punu optužbi i pokušaja emocionalne manipulacije.

Strijelac

Strijelci su često bezosjećajni i neoprezni pa često povrijede partnera, a da toga nisu ni svjesni. Žive za uzbuđenje i akciju, pa im brzo dosade.

Partner smatra da moraju biti zanimljivi cijelo vrijeme, što može stvarati pritisak. Ono što im je najveći problem u vezama je potreba za potpunom slobodom i samo vlastitim društvenim životom, što se mnogim partnerima ne sviđa.

Jarac

Jarac je odsutan i distanciran sve dok ne stekne potpuno povjerenje u partnera, što je dug proces koji malo tko može čekati. Partner lako postane frustriran jer ne zna pravu prirodu Jarčevih osjećaja.

Nije lako živjeti s melankoličnom osobom koja se oko svega brine, a svoj pesimizam prenosi i na okolinu. Nisu spontani i opterećeni su poslom pa život s njima može postati monoton.

Vodenjak

Vodenjakova potreba za slobodom i inzistiranje na individualnosti zna biti iscrpljujuća u vezama pa partner ponekad ima osjećaj da su svi važniji od njega. Bogat društveni život čini mnoge partnere ljubomornima, što Vodenjak ne može razumjeti.

U nekim slučajevima, nedostatak intimnosti i romantike može dovesti do udaljavanja. Voljena osoba uvijek zna što Vodenjak misli, ali nikad što osjeća, jer izbjegava govoriti o svojim emocijama.

Riba

Ribe žive u svom svijetu i često idealiziraju partnera, ali njihova nerealna očekivanja ne mogu se ispuniti. Često se upuštaju u veze s ljudima koji ih ne zaslužuju ili održavaju tajne veze.

Obično imaju kompliciran ljubavni život, a zbog svoje požrtvovnosti spremni su podnijeti puno toga, no partneri ih često iskorištavaju i odbijaju. Moraju shvatiti da ljubav nije samo davanje, već i primanje.

Izvor: Alo.rs

Koliko svakom horoskopskom znaku treba da oslobodi svoj bijes?


luftika.rs

drugi upravo čitaju