2 C
Sarajevo
Čet, 02, 23

Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Zenici u Hotelu Zenica, u ponedjeljak 23.01.2023. godine, s početkom u 17:00h.

Iskoristite priliku i upoznajte se sa kompanijom „Aminess Hotels & Campsites“, otvorenim radnim mjestima, načinom rada i uslovima koje kompanija nudi.

Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

Aminess je među prvima u turističkom sektoru krenuo s pripremnim aktivnostima za iduću godinu jer većinu svojih objekata planiraju otvoriti u mjesecu aprilu. Za rad u hotelima, vilama i kampovima visoke kategorije na najatraktivnijim turističkim lokacijama u Istri, na otoku Krku te u južnoj Dalmaciji traže više od 1.000 zaposlenika. A upravo kako bi privukli nove zaposlenike, početkom novembra Aminess kompanija predstavila je inspirativnu kampanju za zapošljavanje pod sloganom „Gdje kolege postaju prijatelji“ čiji su glavni protagonisti glumica i voditeljica Doris Pinčić, pjevač Marko Tolja, Aminessovi zaposlenici te renomirani chefovi suradnici David Skoko, Hrvoje Zirojević, Melkior Bašić i Matija Bogdan.

Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

Trenutni pokazatelji bookinga za turističku 2023. godinu najavljuju jednako velik interes domaćih i stranih gostiju. Kao poslodavac koji se svojim poslovanjem i brigom o zaposlenicima istaknuo na tržištu rada, svojim će zaposlenicima u 2023. isplatiti do 2.000,00 eura nagrada i benefita, što uključuje sezonsku nagradu do 1.000,00 eura za svakog zaposlenika, božićnicu, regres, dar djetetu i dar u naravi. Uz to, najavljuju da za edukaciju i razvoj zaposlenika kroz iduću godinu planiraju uložiti gotovo 200.000,00 eura. Također, kompanija zaposlenicima osigurava smještaj, topli obrok, plaćene troškove prijevoza, redovito isplaćuje jubilarne nagrade, kao i novčanu nagradu za rođenje djeteta. Osim toga, zaposlenici sudjeluju i u posebnim programima nagrađivanja, u kojima se biraju zaposlenici odjela, mjeseca i godine, a koji se novčano nagrađuju i do 1.300,00 eura za zaposlenika godine. Svim zaposlenicima Aminessa na raspolaganju su edukacije i programi usavršavanja, zbog čega se mogu razvijati unutar kompanije. „Zaposlenicima osiguravamo jedne od najboljih uslova rada u turizmu. Tražimo više od 1.000 ljudi, koji su spremni učiti i razvijati se te raditi s najboljim profesionalcima. U Aminessu njegujemo prijateljsku atmosferu te razvijamo uspješnu turističku priču“, poručuje Marina Jurić, direktorica Ljudskih resursa u Aminess hotelima i kampovima.

  7 najvećih akvizicija u 2022.
Zainteresirani ste za posao na Jadranskom moru?

Aminessovi hoteli, kampovi i vile mogu dnevno ugostiti više od 13.000 gostiju, stoga je edukacija zaposlenika jedna od ključnih karika kako bi spremno dočekali turističku sezonu te gostima diljem Jadrana pružili nezaboravno iskustvo boravka u destinaciji.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Aminess organizuje sve potrebno za dobijanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u Zenici, ponedjeljak 23.01.2023. godine s početkom u 17:00h. Sajam će se održati u prostorijama Hotela Zenica.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije „Aminess Hotels & Campsites“. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao ali i da obave razgovor za posao.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 5 / 5. Brojanje glasova: 1

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Mirko
Mirkohttps://javno.ba
Mirko je živa enciklopedija. Voli historiju, puno istražuje. Njegove zanimljivosti ostavljaju bez daha. Vrhunski je novinar i istraživač. Dugogodišnji je član TNT grupacije.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa