Za ova 3 horoskopska znaka prekid veze ne znači i kraj te ljubavi

Prekid nije lak, ali kada se dogodi, partneri nastavljaju život jedno bez drugog.

Ipak, postoje horoskopski znakovi koji prekid ne doživljavaju kao kraj te ljubavi, već se ponekad vraćaju u zagrljaj bivšeg partnera.

Ovan

Ako će netko biti u vezi koja se stalno pali i gasi, to je svakako Ovan – kaže astrologinja Emily Ridout, dodajući da je Ovan znak ega.

Zbog toga su ljudi s jakom energijom obično impulzivni i često idu za onim što žele. U ljubavnim vezama često se kreću brzo. Ako se Ovnu nešto učini kao dobra ideja – bilo da je riječ o prekidu ili pomirenju, neće oklijevati ni trenutka. Za razliku od nekih koji će dobro razmisliti, Ovan će popustiti prije nego što ima vremena razmisliti o dobrim i lošim stranama veze.

Nakon što se ovaj horoskopski znak zaljubi do ušiju, teško se pomiriti s činjenicom da je došao kraj.

U trenutku se naljute, ali u srcu se i dalje nadaju da veza može opstati. Brzo mijenjaju raspoloženje, a to ih može dovesti u neugodnu situaciju. Budući da njima vlada planet Mars, koji kontrolira fizički nagon, mogu postati robovi svoje strasti. No, ako su u vezi i sviđa im se druga osoba, odjednom počnu osjećati da ih veza guši i brzo prekinu.

No, mnogi Ovnovi vrlo brzo shvate svoju pogrešku i pokušaju se svim silama vratiti u zagrljaj bivšeg.

Blizanci

Blizanci su otvoreni i skloni opraštanju, a svađe i raskide doživljavaju kao trenutne, a ne trajne. Drugim riječima, ovaj horoskopski znak neće brisati fotografije s bivšim s društvenih mreža niti brisati njegov broj telefona.

Rado se vraćaju u prošlost, vjerujući da se ta osoba može promijeniti na bolje. Još jedna osobina koja ih čini otvorenima za pomirenje s bivšim je njihova komunikativnost, odnosno sposobnost da vide tuđe mišljenje i opravdaju svoje postupke.

Umjesto da ga zauvijek zaborave, uvijek su spremni za razgovor. No, budući da se radi o zračnom znaku, prilično su neodlučni. Jednom kada stupe u vezu, često brzo požele status samca.

Vaga

Vaga je zračni znak i primarni znak povezan s partnerstvom. Stoga ima smisla zašto su uvijek spremni osvetiti se bivšima. Iako su neumorni u svađama, ako su dugo potiskivali negativne emocije, u stanju su vrlo brzo postati simpatični bivšem.

Kad se ohlade od prekida, obično objektivno sagledaju situaciju koja je dovela do kraha veze i tada su spremni dati drugu priliku. Na taj korak odlučuju se jer teško podnose samoću. Veza im daje osjećaj pripadnosti, podrške i smisla. Zbog toga se često vraćaju bivšem jer ne žele izgubiti osjećaj sigurnosti.

Problem je u tome što Vage mogu previdjeti probleme, jer bi radije imale lošeg partnera nego nikakvog. A to znači da često završavaju u toksičnim situacijama s ljudima koji nisu dobri za njih.

Izvor: Alo.rs

Ova 3 horoskopska znaka imaju najveće šanse za dobitak u igrama na sreću


luftika.rs

drugi upravo čitaju