Za alimentaciju daje 200 eura i to kada ga sud juri, a za baškarenje u Dubaiju hiljade eura: Darko Lazić ne žali pare na novu djevojku

Pjevač Darko Lazić trenutno se sa svojom djevojkom Katarinom nalazi u Dubaiju.

Njih dvoje već neko vrijeme uživaju na ovom egzotičnom mjestu, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama, pjevač nije štedio novac za ovaj odmor.

Naime, oni su odsjeli u jednom od najluksuznijih hotela u kojem je 10 noćenja za dvije osobe oko 2000 eura. Osim toga, Darko i Katarina svakog dana borave na privatnoj plaži za koju je dnevni ulaz 25 eura po osobi.

Ovo njihovo baškarenje posebno je privuklo pažnju svima onima koji se sjećaju mučnih borbi za alimentaciju sa svojim bivšim partnerkama Anom Sević i Marinom Gagić.

Naime, Ana je Darka u više navrata tužila da ne plaća alimentacije za kćerku Lorenu, te da joj je dužan veliku sumu novca.

„Lazić je bio dužan veliku cifru za alimentaciju i mi smo podnijeli zahtjev za izvršenje naplate, te je podnjeta i krivična prijava. On je u međuvremenu platio veći dio alimentacije sa kojim je kasnio i tu se zatvorilo njegovo dugovinje na mart mjesec ove godine. Međutim, sada ima novo dugovanje, jer je od marta prošlo osam mjeseci, a on nije uplaćivao ni dinara. Njegovo zaduženje je da mjesečno plaća 50.000 dinara, što znači da trenutno duguje 400.000 dinara, zaključno sa oktobrom mjesecom“, rekao je za medije advokat Ane Sević.

Pisalo se i da su u pjevačevu kuću u Brestaču dolazili izvršitelji kako bi mu popisivali stvari zbog neplaćenih alimentacija. Međutim, pjevačicin advokat je rekao da nije upoznat sa tim.

„Da li je bilo popisa to mi ne znamo, već samo nadležne službe. Oni nas samo obavještavaju da li je bila uplata ili ne, što ovoga puta nije slučaj. Za sve ostalo se pitaju sud i tužilac, to je u njihovoj nadležnosti, mi smo prosto od početka podnijeli izvršnu presudu koju pokušavamo da naplatimo“, istakao je on.

Pjevača je i bivša vjerenica Marina Gagić tužila zbog alimentacija i tražila 500 eura mjesečno za sina, ali se pričalo da Darko ni njoj nije uplaćivao novac.

„Neplaćanje alimentacije predstavlja krivično djelo, koje se goni po službenoj dužnosti. Tako treba imati na umu da je nedavanje izdržavanja krivično djelo za koje je u osnovnom obliku zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora u trajanju do dvije godine. Ovo krivično djelo se inače goni po službenoj dužnosti, a u presudi kojom se okrivljeni oglašava krivim sud može naložiti isplatu svih zaostalih alimentacionih obaveza i buduće redovno davanje izdržavanja, pod prijetnjom kažnjavanja. Prema tome nadležni sud će odlučivati da li će podnositi i pokretati postupak, to je u nadležnosti tužioca i mi ne možemo da ulazimo u postupanje. Sve zavisi od procjene sudije“, izjavio je za medije advokat Ane Sević.

I Marina Gagić je Darka tužila za neplaćene alimentacije za sina Alekseja. Ona je takođe potraživala 500 eura od pjevača, a onda je otkrila da Lazić za sina plaća upola manju alimentaciju nego za kćerku.

Darko je kasnije objasnio da je tako „zbog toga što sin živi sa majkom na selu“, te da su „potrebe djeteta na selu manje nego u gradu“.

Očigledno, takvu računicu ne pravi kada su žene u pitanju, te za djevojku ne pita koliko šta košta.

(express/novars)

Za alimentaciju daje 200 eura i to kada ga sud juri, a za baškarenje u Dubaiju hiljade eura: Darko Lazić ne žali pare na novu djevojku Express.

express.ba

drugi upravo čitaju