VRIJEME JE DA CRNA BOJA IDE U PENZIJU! OVO JE NOVA HIT PROLJETNA BOJA: NOSE JE BROJNE POZNATE DAME

vrijeme je da crna boja ide u penziju! ovo je nova hit proljetna boja: nose je brojne poznate dame

Ponosno su je ponijele Hailey Bieber, Elsa Hosk, Camila Coelho i mnoge druge poznate dame. One su odlučile ovog proljeća nositi novu trendi boju, smeđu i to u svim nijansama.

Ako nekoliko minuta pretražite Instagram i bacite pogled na najnovije modne revije, vrlo lako ćete primijetiti veliku zastupljenost smeđe boje bez obzira na odjeću ili stil.

Na primjer, manekenka Elsa Hosk nosi monokromatsku kombinaciju tamnosmeđe mini suknje i oversize sakoa, a Hailey Bieber bira haljinu kestenjaste nijanse s tankim naramenicama koju nosi preko tankog bež džempera.

vrijeme je da crna boja ide u penziju! ovo je nova hit proljetna boja: nose je brojne poznate dame
VRIJEME JE DA CRNA BOJA IDE U PENZIJU! OVO JE NOVA HIT PROLJETNA BOJA: NOSE JE BROJNE POZNATE DAME

Također, model Leia Sfez bira smeđe nijanse i za crveni tepih i za ležerne izlaske. Tako je pokazala glamurozan izgled u smeđoj Gucci haljini ukrašenoj izrezima i cvjetnim ukrasima, a kasnije pokazuje smeđu, predimenzioniranu kožnu jaknu u retro stilu koja je odličan dodatak proljetnoj modnoj garderobi.

Koliko god da su stilski različite, sve imaju jednu zajedničku stvar: izgledaju super i predstavljaju veliku modnu inspiraciju mnogim ženama.

Popularnost smeđih nijansi potvrđuje i ‘Izvještaj o trendu modnih boja Instituta za boje’. Prema tom izvještaju, za proljeće 2023. godine, pokraj trendi boja žute, crvene i ljubičaste, postoje i dva tona smeđe boje – Mocha Mousse ili tamnosmeđa te nježnija nijansa Macchiato, prenosi Zadovoljna.hr.

Smeđe nijanse najbolje izgledaju stilizirane s istim ili sličnim tonovima smeđe ili u kombinaciji sa žutim, ljubičastim, tamnoplavim ili prirodnim krem nijansama.

Smeđa ima i jednu veliku prednost. Nije tako kruta i ozbiljna kao crna, ali je ipak prigušena nijansa koja se može kombinirati na razne načine i nije previše upadljiva.

hayat.ba

drugi upravo čitaju