VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI NA SVIJETU MUČI MUKU: Ne prestaju da mi rastu

VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI NA SVIJETU MUČI MUKU: Ne prestaju da mi rastu

Žena sa najvećim grudima na svijetu, Čelsi Čarms (47), šokirala je svoje pratioce na Instagramu pokazujući im svoje ogromne grudi. Naime, posljednjih nekoliko godina nije izlazila u javnost, no čini se da je ova Amerikanka ipak odlučila da se vrati na javnu scenu jer je nedavno objavila nekoliko svojih provokativnih fotografija.

Plavuša je na svom Instagram profilu pozirala u brojnim elegantnim kombinacijama koje njene ogromne grudi stavljaju u prvi plan, prenosi 24sata.hr.

Na jednoj fotografiji ima prugasti top bez naramenica, koji je jedva ostao na mjestu, dok je plavi top sa bretelama još više istaknuo njene obline.

Obožavatelji su je nazvali “prelijepom”, a mnogi su tražili njen broj telefona. Takođe, u opis svog profila na Instagramu je napisala: “Jedini službeni profil najvećih grudi na svijetu”.

Zanimljivo je kako se posljednji put u medijima Čelsi pojavila na britanskoj televiziji u emisiji This Morning na ITV-u 2011. Tada su je intervjuisali Filip Šofild i Holi Vilojbi.

U intervjuu je ispričala da su joj grudi veličine 164XXX. Grudi je povećala sada već ilegalnim zahvatom kojim joj je u svaku dojku ugrađena polipropilenska žica. Taj materijal iritira sluznicu grudi te stvara serum koji povećava grudi, a taj proces može trajati beskonačno dugo.

Još 2011. rekla je da joj grudi svakog mjeseca narastu 2,5 centimetara. Tada je rekla i da će smanjiti grudi i ukloniti polipropilen, ali još nije dala nikakve službene informacije o tome.

Napomenula je i kako je svoje grudi zove ‘Itsy and Bitsy’ te da su joj pomogle zaraditi za ugodan život dok je još radila kao egzotična plesačica. Međutim, otkrila je da ima problema s jelom i da mora spavati na leđima. Teško joj je i stati u toalet u avionu te mora redovni da radi vježbe kako bi mogla poduprijeti grudi, od kojih svaka teži otprilike kao dvije velike lubenice. Kazala je i da ih se ne srami te da su one čista umjetnost.

Nakon emisije brojni gledaoci su se uputili na Twitter kako bi prokomentarisali njen izgled, pa je u jednom komentaru pisalo: “Upravo sam vidio Čelseu Čarms u emisiji…Pitam se samo zašto?”.

VLASNICA NAJVEĆIH GRUDI NA SVIJETU MUČI MUKU: Ne prestaju da mi rastu Express.


express.ba

drugi upravo čitaju