7.7 C
Sarajevo
Uto, 12, 22

Vlada HNŽ-a pokrovitelj međunarodne konferencije o zdravstvenom osiguranju

MOSTAR, (FENA) – U organizaciji Zavoda zdravstvenog osiguranja Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), uz suorganizaciju Zavoda za javno zdravstvo HNŽ-a, Medicinskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru te Liječničke i Farmaceutske komore HNŽ-a i Agencije za kvalitetu i akreditaciju u zdravstvu u FBiH, a pod visokim pokroviteljstvom Vlade HNŽ-a, u četvrtak je otvorena trodnevna konferencija s međunarodnim sudjelovanjem “Zdravstveno osiguranje u sustavu zdravstva – Uloga i izazovi”.

U pozdravnom govoru, predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg čestitao je organizatoru, ravnatelju ZZO-a HNŽ-a Radi Bošnjaku i njegovim suradnicima, kao i svim ostalim suorganizatorima ovoga važnog događaja, kazavši kako ne dvoji u to da će konferencija ponuditi odgovore na čitav niz pitanja i poteškoća s kojima se susreće sustav zdravstvenoga osiguranja, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

-Kao i u svakoj znanstvenoj i stručnoj disciplini, upravo su susreti i razmjena stečenih iskustava ključ pokretač promjena nabolje. Dionici zdravstvenoga sustava, ne samo iz našega županijskog pa ne samo i iz našega entitetskog sustava, k tomu ovako interdisciplinarno strateški okupljeni, imat će što kazati na postavljene teme, što će svakako ponuditi inovativna i, prije svega, konstruktivna rješenja za učinkovitiji zdravstveni sustav, a to je cilj koji nas spaja, poručio je Herceg.

Dodao je kako organizatori konferencije u Vladi HNŽ-a imaju snažnu potporu, jer i ona sama želi iskoristiti svaku mogućnost za unaprjeđenje zdravstvenog sustava u svim njegovim segmentima.

-Naše je jasno opredjeljenje osigurati vrhunski, učinkovit, sveobuhvatan i svima dostupan skup zdravstvenih usluga kako za područje HNŽ-a tako i za područje susjednih županija koje gravitiraju našoj središnjoj bolnici odnosno specifičnim zdravstvenim uslugama Sveučilišne kliničke bolnice Mostar. Svima nam je zajednički cilj zdravstvenu skrb učiniti dostupnijom, učinkovitijom, kvalitetnijom i financijski održivom, a ovakvi su susreti jedan od važnih koraka u tomu smjeru, zaključio je prvi čovjek Vlade HNŽ-a.

  • Uspjeh karatista Bjelopoljca u Sarajevu
  • Zaustavljena curenja na Sjevernom toku 2
  • Schmidt: Morate izabrati predstavnike koji će raditi za vas i za vašu djecu!
  • Macdonald: Izađite na izbore i osigurajte bolju budućnost
  • SATTLER: Što više mrzite političke igre, to je više razloga da glasate
  8 navika zbog kojih možete izgledati starije nego što jeste

Vlada HNŽ-a pokrovitelj međunarodne konferencije o zdravstvenom osiguranju Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa