Vječni dječaci: U ova 3 horoskopska znaka najčešće se rađaju muškarci koji se “zgražaju” na riječ roditeljstvo

Dok se neki s ulogom roditelja vežu već u dvadesetima, ima i onih kod kojih pomisao na roditeljstvo izaziva strah, tjeskobu i neizvjesnost.

Neki horoskopski znakovi žele što prije postati roditelji. Muškarci rođeni u ovim znakovima Zodijaka nisu baš zadovoljni idejom da budu očevi.

Vodenjak

Muškarci rođeni u znaku Vodenjaka uvijek su neovisni. Vole slobodu i bogat društveni život, a poslovna postignuća su im od velike važnosti. Često znaju juriti za karijerom kako bi si osigurali stabilnost, zbog čega se osjećaj roditeljstva javlja mnogo kasnije od ostalih.

Osjećaju da roditeljstvo nosi niz obaveza, ali ih ne žele prihvatiti dok sve druge sfere ne dođu do željene točke.

Blizanci

Mnogi muškarci Blizanci uživaju u aktivnostima koje ne zahtijevaju previše angažmana. Vole ono čemu se ne moraju slijepo posvetiti, a većina ih izbjegava obveze koje će im ograničiti slobodu. Blizanci često kasno postanu roditelji, a nije tajna da mnogi od njih to ne žele.

Ako ste u vezi s muškarcem Blizancem i planirate obitelj, morat ćete biti strpljivi. Iskreno razgovarajte o potrebama, željama i ambicijama.

Jarac

Jarci su ozbiljni i usredotočeni na svoje ciljeve. Mnogi muškarci rođeni u znaku Jarca imaju najveći fokus na karijeri. Uvijek žele zaraditi više i osigurati život kakav žele.

Vrlo često misle da su djeca velika odgovornost kojoj neće moći dorasti, zbog čega i oni kasnije postaju očevi. Međutim, kada Jarac dobije dijete, shvati da je posvećeniji nego što je ikada mogao zamisliti.

Izvor: Mondo

Najromantičniji muškarci rođeni su u ova 4 horoskopska znaka


luftika.rs

drugi upravo čitaju