VIŠE NIJE ISTA ŽENA: Dragana Mitar prvi put u javnosti nakon osme operacije

Dragana Mitar je prije nekoliko dana ponovo operisala nos. Ona se prvi put nakon intervencije pojavila na rođendanu Milana Miloševića, a njen izgled nakon osme operacije privukao je veliku pažnju javnosti.

Tom prilikom bivša zadrugarka je otkrila da joj je proces kroz koji je prolazila bio veoma stresan, te da se u više navrata zabrinula za svoje zdravlje.

– Ja sam zaista super i odlično. Sve zahvate koje sam radila radila sam da bih sebe ispunila. Istina je da sam Maji dala kontakt doktora koji svima radi iste noseve. Imala sam neku komplikaciju od silnih zahvata, infekcija mi je istopila implant, to je bilo stresno jako za mene. Nisam se operisala jer mi je dosadno nego da bi bilo sve u redu. Uplašila sam se za svoje zdravlje, ali molim Boga da je sada sve okej. Pokajala sam se što prvi put nisam otišla kod pravog doktora – rekla je Dragana Mitar.

Podsjećanja radi, Dragna Mitar imala je imala intervenciju u oktobru, a nakon komplikacija koje su tom prilikom nastale uslijedio je dug oporavak, te se bivša zadrugarka na neko vrijeme povukla u medijsku ilegalu.

– Operisala sam nos osmi put! Prošlu intervenciju sam imala u oktobru i poslije nje sam dobila infekciju. Doktori su je dugo liječili, ali mi je zbog toga tkivo na jednom mjestu čudno zaraslo. Zapravo, stvorilo mi se malo udubljenje na nosu, koje sam željela da saniram, pa sam morala opet „pod nož“. Prošli put su mi vadili hrskavicu iz rebra, a ovog puta iz uha – rekla je ona tada, pa dodala:

–Da nisam sređivala nos, mogla bih danas da kupim jedan dobar automobil. Sve me je koštalo nešto više od 15.000 eura – zaključila je.

(Express/paparazzo.rs)

VIŠE NIJE ISTA ŽENA: Dragana Mitar prvi put u javnosti nakon osme operacije Express.


express.ba

drugi upravo čitaju