Velike životne promjene koje očekuju vaš znak do kraja 2022

Bliži nam se kraj 2022. godine i tradicionalno se nameće pitanje jeste li ostvarili svoje želje i planove?

Što ste naučili u godini koju ispraćamo, a što biste promijenili? Odgovor na svako od ovih pitanja može vam pomoći otkriti koji su vaši sljedeći potezi, što je to što želite promijeniti i aktivirati se.

Astrolozi otkrivaju kakva promjena očekuje svaki horoskopski znak do kraja 2022. godine:

Ovan

Očekuju vas neviđeni profiti.

Prethodno uloženi trud na koji ste već zaboravili može vam se iznenada isplatiti, stoga ga slobodno naplatite – zaslužili ste.

Bik

Očekujte velike promjene na partnerskom planu: kako u privatnom životu tako i u poslovnom okruženju. Dolazi trenutak ozbiljnog izbora da odlučite kojim ćete putem života ići.

Moguće je da će doći do prekida onih partnerstava za koja već dugo znate da nemaju budućnost.

Blizanci

Probudit ćete svoju umjetničku stranu u sebi. Iznimno ste talentirani i kreativni pa je prava šteta što to potiskujete.

Iskoristite svoju kreativnost za rješavanje životnih problema, izazova i turbulencija. Obojite krajolik svog života jarkim bojama.

Rak

Najviše promjena očekuje vas na polju obitelji. Moguće je da ćete se povezati s obitelji na višoj razini, od roditelja, partnera, djece.

Sada možete zajedno provesti čarobne trenutke i riješiti se starih sukoba i turbulencija.

Lav

U ovom periodu vrlo je moguća promjena posla ili profesije. Situacija u kojoj se nalazite aktivno će vas potaknuti na promjenu.

O vama ovisi hoćete li imati snage uhvatiti se u koštac s tim i iskoristiti razdoblje u svoju korist. Probudite snagu u sebi!

Djevica

Očekuju vas novi kreativni projekti. Dugo ste osjećali unutarnju želju da svoje kreativne planove pretočite u stvarnost.

Imajte vremena to učiniti prije kraja godine – to može dati ne samo moralne, već i neočekivane financijske rezultate.

Vaga

Moguća je selidba, kupnja nekretnine, ali i ispunjenje starih želja kada su putovanja u pitanju.

Do kraja godine svakako razmislite što želite promijeniti u svom domu i jeste li spremni za preseljenje.

Škorpion

Nadolazeće razdoblje vezano je uz obnovu duha i slike svijeta. Nadolazeći niz pomrčina može vam donijeti potpuno čišćenje starih psihičkih stavova koji vam onemogućuju prilagodbu na promijenjene uvjete života.

Pokušajte izbjeći bilo kakvu vrstu sukoba.

Strijelac

Budite spremni da će vam se mnoge želje ostvariti. Mnogo toga što ste skrivali od voljenih ili drugih ljudi od vas odjednom može postati javno poznato. Vrijeme do kraja godine iskoristite za promjenu života i navika na bolje.

Dolazi povoljan period za kontakt sa samim sobom, izlete na mjesta koja volite, prakticiranje joge i raznih energetskih praksi.

Jarac

Spremite se za promjene u ljubavi, možda vam se ponudi i zajednički život ili brak. Osobni život može iznenada zasjati potpuno novim bojama: vrijeme je da se upoznate, idete na romantične sastanke, dajete i primate slatke darove, planirate zajedničku budućnost.

Ako ste već dugo u vezi, vaša bi se druga osoba mogla odlučiti na ozbiljan korak.

Vodenjak

Žudjeli ste za avanturom pa vas očekuju promjene na polju novih iskustava. Poželjet ćete otputovati u neka nova mjesta, upoznati druge kulture, ljude i povezati se s prirodom.

Što više provodite u prirodi, bit ćete sretniji.

Riba

Sada je vrijeme za učenje, razmislite o poboljšanju znanja stranog jezika, pohađanju tečaja za stručno usavršavanje ili pohađanju satova plesa. Ovo je dobro razdoblje da naučite sve što vas čini sretnima.

Ovo je razdoblje otkrivanja nečeg novog i korisnog s praktičnog gledišta.

Izvor: Sensa

“Posebne moći” svakog znaka zodijaka


luftika.rs

drugi upravo čitaju