Sudu tuži bivšu ženu jer mu je sakrila dobitak na lotu!

Tajlanđanin vodi svoju bivšu ženu pred sudom, optužujući je da je od njega skrivala dobitak na lutriji prije nego što je prekinula s njim preko telefona i udala se za drugog muškarca…

Narin, 47-godišnjak iz tajlandske regije Isan, nedavno je angažirao odvjetnika da mu pomogne voditi pravnu bitku protiv svoje supruge s kojom je bio 20 godina i koja ga je navodno ostavila kako bi se udala za drugog muškarca nakon što je dobila na lutriji.

Tvrdi da je njegova bivša supruga, 43-godišnja Chaveevan, s kojom ima tri kćeri, iskoristila činjenicu da je radio u Južnoj Koreji kako bi uzdržavala obitelj i jednostavno prekinula s njim preko telefona prošli mjesec bez više kao objašnjenje.

Vratio se kući početkom svog mjeseca kako bi se suočio sa ženom samo da bi saznao da se ona već udala za drugog muškarca, lokalnog policajca, nekoliko dana ranije.

“Bio sam šokiran i nisam znao što učiniti! Razočaran sam. Nisam očekivao da će mi moja 43-godišnja supruga ovo učiniti. Na bankovnom računu imao sam samo 60 000 bahta jer sam joj davao novac svaki mjesec. Želim pozvati na pravdu i novac koji zaslužujem.” rekla je Narin nedavno novinarima.

47-godišnji muškarac tvrdi da je za dobitak svoje supruge na lutriji saznao tek od svojih kćeri, koje su mu rekle da je osvojila oko 12 milijuna bahta (352.000 dolara).

Nažalost, Narin nema vjenčani list jer on i Chaveevan svoju vezu nikada nisu ozvaničili, no njegov odvjetnik inzistira na tome da on ipak ima pravo na polovicu dobitka na lutriji jer rodbina i članovi obitelji mogu potvrditi njihov dugogodišnji zajednički život.

Chaveevan je, s druge strane, podnijela tužbu za klevetu protiv svog bivšeg supruga, tvrdeći da je lagao kako bi se dočepao dobitka na lutriji. Žena je rekla policiji da je Narin zapravo prekinuo s njom preko telefona prije mnogo godina i da se prisilno vratio samo zato što je čuo da je dobila na lutriji. Inzistira na tome da njezini susjedi znaju da su se davno rastali.

43-godišnja žena također je optužila Narina da je lagao o tome da je svojoj obitelji slao 27.000 do 30.000 bahta mjesečno, budući da je on polagao samo 3.000 do 4.000 bahta na bankovne račune njihovih kćeri.

Nakon što je postao viralan u Tajlandu, policija i druga tijela istražuju slučaj kako bi utvrdili je li tužba opravdana.

Izvor: Zanimljivosti dana

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

sudu tuži bivšu ženu jer mu je sakrila dobitak na lotu!

zanimljivostidana.com

drugi upravo čitaju