STAN SA POGLEDOM NA BOSFOR: Ovo je luksuzni dom Emine Jahović

Pjevačica Emina Jahović odlučila je da se sa sinovima preseli u naselje u kojem živi njen bivši muž Mustafa Sandal, kako bi njihovi sinovi češće viđali oca, a njena nova nekretnina odiše luksuzom!

Pjevačica Emina Jahović nakon razvoda od Mustafe Sandala našla je novi dom u Istanbulu, gdje živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a prilikom dekorisanja imala je puno ideja i ništa nije prepustila slučaju.

Dom Emine Jahović i njenih sinova nalazi se u komšiluku gdje su prvobitno živjeli, kako bi djeca mogla što češće da viđaju oca.

Eminin bivši muž skrasio se sa dvije decenije mlađom izabranicom Melis Sutsurup. Emina se ovim povodom nije oglašavala, a čini se kako su oboje nastavili sa svojim životima u različitim pravcima.

Njen dom, u koji se uselila nakon što se ugasila velika ljubav sa pjevačem sa kojim je dobila dvojicu sinova, oličenje je prefinjenosti, a Emina je svaki detalj pažljivo odabrala kako bi sebi i svojim nasljednicima obezbijedila prijatan prostor za uživanje.

Emina nerijetko postavlja na društvene mreže fotografije iz svog doma, te se sudeći po njima može zaključiti da je njen novi stan uređen u minimalističkom i modernističkom stilu. Dominiraju krem tonovi i bijele boje, koje dopirnose da čitav prostor izgleda elegantno, a vrlo i je prozračan i pun svjetlosti.

Iako je prije pjevačica živjela sa, sada bivšim, suprugom Mustafom Sandalom u vili vrijednoj preko 700.000 eura, njoj nije smetalo da se preseli u manji prostor, već je odličila da iskoristi maksimum što se dekorisanja tiče. Ogledala sa zlatnim ramom, mermerni zidovi, zastakljena bašta – samo su jedni od mnogobrojih pažljivo sređenih kutaka u domu Emine Jahović.

Trpezarija u kojoj vladaju neutralni tonovi prvo je što vam zapadne za oko, a čini se kako pjevačica uživa da provodi vrijeme u ovom kutku koji djeluje opuštajuće.

Ipak najljepši kutak zasigurno je terasa sa koje se pruža pogled na Bosfor, na kojoj Emina vjerovatno ispija jutarnje kafe i sprema se za predstojeće obaveze dok joj prizor ka moru unosi mir.

(Express/Informer)

STAN SA POGLEDOM NA BOSFOR: Ovo je luksuzni dom Emine Jahović Express.

express.ba

drugi upravo čitaju