SRCE DA VAM PUKNE: PREMINULI ZENIČANIN (50) KUPIO SKUTER DA UŠTEDI NOVAC ZA GORIVO

Kako nam je nakon nesreće izjavio dežurni službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), ovom prilikom povrede je zadobio vozač skutera.

  • Do nesreće je došlo u 17.55 sati, a učestvovali su teretno vozilo i skuter. Vozač skutera je usljed zadobivenih povreda prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica, radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Zbog ove nesreće obustavljen je saobraćaj na ovoj dionici, a saobraćaj se preusmjerava na kružnom toku – kazali su tada iz policije.

Na licu mjesta policija je obavila uviđajne radnje kojima će biti rasvijetljene sve okolnosti ove nesreće.

Aldina Alić, šef Odsjeka za odnose s javnošću u MUP-u ZDK, potvrdila je za 072info portal kako je 50-godišnji Zeničanin podlegao povredama.

Kako saznajemo, on je sinoć u 21.05 sati, uprkos vanljudskim naporima ljekara, preminuo u operacionoj sali Kantonalne bolnice Zenica.

Preminuli Kovač radio je na Radijologiji u zeničkoj bolnici, a posebno pogađa u srce činjenica da je nedavno kupio skuter kako bi uštedio novac za gorivo koje je sve skuplje.

  • Kupio je motor da uštedi na gorivu, da ne ide autom i eto šta se desi – priča nam prijatelj stradalog Zeničanina.

Istovremeno, brojni prijatelji i radne kolege, emotivnim porukama na društvenim mrežama, opraštaju se od preminulog Kovača.

hayat.ba

drugi upravo čitaju