SJEKIROM ISKASAPIO CIJELU PORODICU NA SPAVANJU, SAD SE OGLASIO IZ ZATVORA

On je uhapšen gotovo odmah nakon stravičnog zločina i osuđen na 20 godina zatvora, dok će za deset godina moći da izađe na uslovnu slobodu.

U niškom zatvoru je više od dvije godine, a niko od preživjelih članova porodice ga nikada nije ni posjetio, a ni kontaktirao.

Njegov stric koji živi u Beogradu ne želi da čuje za njega, brat Aleksandar koji je masakr preživio jer je bio u domu i koji ni ne zna da mu je porodica pobijena, a baka i dedo ne mogu da mu se jave, a ni da ga posjete.

Međutim, Miloš se iz KPZ Niš javio svojoj baki Milanki i deki Miši. Poslao im je pismo, piše 24sedam.

  • Da možemo da odemo da ga vidimo, mi bismo otišli. Samo niko neće da nas odvede, a mi sami odavde ne možemo. Ne znamo ni kako da mu odgovorimo – kažu Miloševi baka i deka.
sjekirom iskasapio cijelu porodicu na spavanju, sad se oglasio iz zatvora
SJEKIROM ISKASAPIO CIJELU PORODICU NA SPAVANJU, SAD SE OGLASIO IZ ZATVORA

Oni su svjesni jezivog zločina koji je Miloš počinio i nikako ga ne opravdavaju. Ipak, smatraju da je on tada mislio da svoju porodicu spasava muke i bijede. To je baki i rekao.

  • Rekao mi je da ih Danijela mnogo maltretira, da ih bije i da im ne da da žive normalno. Nije davala Peđi da svojoj djeci daje novac da imaju – kaže baka, a mještani sela Granica u blizini Leskovca, gdje je Miloš i rođen, kažu da je ubijenu Anu koja je bila trudna, Danijela i podvodila i da se zato nije ni znalo ko je otac djeteta koje je nosila.

Miloš je u pismu baki i deki naveo da mu mnogo žao i ispričao kako provodi vrijeme u zatvoru.

  • Dedi Milošu i babi Milanki puno pozdrava i zdravlja, želi vam unuk Miloš iz KPZ Niš. Deda ja sam dobro i nekako se uklapam u ovo društvo, sa zdravljem sam dobro, a mogu da se pohvalim da sam počeo da radim, na dijelu gdje se motaju žice. Deda, mnogo mi je žao što se ovo desilo, zato želim da ste mi vi živi i zdravi. Deda da pozdraviš strica, strinu i sestre. Puno vas volim –  napisao je on.

Baka i deka kažu da ovo pismo čuvaju sa svim porodičnim fotografijama i svaki dan žale što su im, prvo snaha Danijela, a onda unuk Miloš, oduzeli najmilije.

sjekirom iskasapio cijelu porodicu na spavanju, sad se oglasio iz zatvora
SJEKIROM ISKASAPIO CIJELU PORODICU NA SPAVANJU, SAD SE OGLASIO IZ ZATVORA

Da podsjetimo Miloš je policajcima priznao da je porodicu pobio „jer ga je iznervirala maćeha, sa kojom je bio u lošim odnosima, ali i otac, koji nije želio da mu da novac za cigarete i izlazak“.

Smrt je izbegao jedino njegov rođeni brat (15), koji u trenutku zločina nije bio kod kuće.

  • Miloš se u noći između subote i nedjelje posvađao sa ukućanima. Svađa je krenula kada je od oca Predraga tražio novac za cigarete, a htio je i negdje da izađe u provod. Predrag nije htio da mu da i počela je svađa, u koju se umiješala Danijela. Miloš je tada počeo i sa njom da se raspravlja. Pobjesnio je! Međutim, strasti su se nekako stišale i porodica je legla da spava – rekao je tada izvor iz istrage i dodao:
sjekirom iskasapio cijelu porodicu na spavanju, sad se oglasio iz zatvora
SJEKIROM ISKASAPIO CIJELU PORODICU NA SPAVANJU, SAD SE OGLASIO IZ ZATVORA
  • Kada su svi zaspali, Miloš je uzeo sjekiru i njome prvo iskasapio maćehu u krevetu. Tada su se probudili Sara, Ana i Predrag, ali Miloš je nasrnuo i na njih. Ubio je sestre i na kraju oca. Predrag se branio, ali nije uspio da savlada sina. Gledao je kako mu ubija kćerke i nerođeno unuče, nije mogao da im pomogne jer je Miloš bio kao razjarena zvijer, kao da je dobio neku nadljudsku snagu.

Ubica je poslije krvavog pira presvukao odeću i mirno izašao iz kuće, ostavivši otvorena vrata i kapiju, piše Kurir.

 Izmasakrirana tijela u u podstanarskoj kući u centru Leskovca, u nedelju navodno je pronašao Predragov mlađi sin (15) iz prvog braka.

hayat.ba

drugi upravo čitaju