18.8 C
Sarajevo
Čet, 06, 23

SAŠA POPOVIĆ JOJ DAO OTKAZ U ZVEZDAMA GRANDA: Partner je pretukao u 4. mjesecu trudnoće, evo kako danas izgleda

Ljubinka Buba Dobrosavljev, bivša voditeljica emisije “Zvezde Granda”, nakon superfinalne emisije 2011. godine u kojoj je pobrkala brojeve kandidata i pored toga načinila drugi niz grešaka, dobila je otkaz, a sada se povukla iz medija i piše knjige!

Buba je prije 12 godina vodila superfinale “Zvezde Granda” sa voditeljem Vladom Stanojevićem, ali je napravila greške preko kojih nisu mogli da joj pređu.

-Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila riječ superfinale, konstantno je griješila, a vrhunac se dogodio kad je pomiješala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je “onoj glupači” dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću.

Buba je prije skoro deceniju doživjela veliku tragediju kada je izgubila bebu, nakon što ju je bivši dečko pretukao.

SAŠA POPOVIĆ JOJ DAO OTKAZ U ZVEZDAMA GRANDA: Partner je pretukao u 4. mjesecu trudnoće, evo kako danas izgleda

-Tukao me je. Bila sam u četvrtom mjesecu trudnoće. Ja sam preživjela, ali beba nije – ispričala je svojevremeno Buba Dobrosavljev.

Na pitanje da li je Nebojšu provocirala nečim da bi je fizički napao, Buba je odgovorila da joj se on “jako dopao”.

-Bio je šarmantan. Došlo je do trudnoće. Htjela sam da vjerujem da će sve biti u redu, iako smo se malo poznavali. Ali sam još na moru shvatila da je nervozna i labilna osoba. Nesigurna. Ništa u životu nije uspio da dovrši do kraja. A stalno je ponavljao da je savršeno psihički zdrav. U sedmoj sedmici trudnoće postao je agresivniji. Nije bio sposoban da se nosi sa činjenicom da će postati otac. Odlučila sam da odem sa mora, jer je, na prijmer, insistirao da se vozim motorom, što mi je bilo zabranjeno zbog trudnoće. Htjela sam kući, ali se on nije složio. Moja majka se umiješala i uspjela je da ga nagovori da me pusti. Došla sam da razmislim šta ću dalje – objasnila je Buba.

TV voditeljica je izjavila da je, nakon što se i Nebojša vratio sa ljetovanja, ipak pristala da živi sa njim.

SAŠA POPOVIĆ JOJ DAO OTKAZ U ZVEZDAMA GRANDA: Partner je pretukao u 4. mjesecu trudnoće, evo kako danas izgleda

-Počinjemo da živimo zajedno i tu nastaju problemi. Saopštila sam mu da ne mogu da živim u prostoru gdje smo živjeli, jer tu nije bilo ni bijele tehnike, niti mogućnosti da se hranim kao trudnica. Njegovo stanje se pogoršavalo, a ja sam bila izolovana, bez interneta i telefona. Osjećala sam se loše i riješila sam da ga ostavim, rekavši da idem kod majke dok ne nađemo rješenje. Tada me je napao. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Posljednje čega se sjećam su riječi: „Ubit ću te, odrobijat ću te u CZ-u!“ On se osvijestio u jednom trenutku i pobjegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da šutim – uz suze je rekla Ljubinka Dobrosavljev.

(Express/Kurir)

SAŠA POPOVIĆ JOJ DAO OTKAZ U ZVEZDAMA GRANDA: Partner je pretukao u 4. mjesecu trudnoće, evo kako danas izgleda Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 0 / 5. Brojanje glasova: 0

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa