-3.1 C
Sarajevo
Sri, 02, 23

Pun Mjesec u Ribama 10. rujna signalizira akciju za Blizance, Strijelca i Ribe

Zvijezde su se poravnale s rujanskim Punim Mjesecom, donoseći nam lunaciju u sanjivom, kreativnom i duhovnom znaku Riba.

Održavajući se 10. rujna na 17° Riba, ovaj Puni Mjesec svima nudi priliku za emocionalno oslobađanje, posebno u područjima gdje smo bili pod pritiskom da radimo ili ispunjavamo perfekcionističke standarde.

Energija nas tjera da kopamo dublje i svoje snove pretvorimo u stvarnost

Sezona Djevica je u punom zamahu, što znači da je vrijeme analize, a Pun Mjesec je vrijeme jasnoće, gdje je sve što se prethodno razvijalo ili odvijalo došlo svom kraju.

Puni Mjesec bit će u konjunkciji s Neptunom, planetom koji se povezuje s maglom i zbrkom – a također je i tijekom retrogradnog Merkura, što znači da moramo usporiti i ne žuriti s osudama.

Pozivamo vas da u ovom razdoblju budete otvoreni i da ne budete previše kruti u svojim izjavama, jer je to razdoblje velikih nesporazuma.

Sa svom izmaglicom koja okružuje rujanski Puni Mjesec, to je dobar podsjetnik da kada nešto dolazi s mjesta poravnanja — što znači da je ukorijenjeno u vašim podsvjesnim osjećajima i željama — to će se činiti prirodnim.

Djevica poziva na analizu i preokupaciju umom, i dok postoji vrijeme i mjesto za tu energiju, ovaj Pun Mjesec u Ribama umjesto toga poziva na mekšu refleksiju, kreativnu vizualizaciju.

U konačnici, os Djevica-Ribe predstavlja vaš odnos s vašim ljudskim tijelom i vaš odnos s vašim duhom.

  5 horoskopskih znakova koji uvijek daju prazna obećanja i nikada im ne treba vjerovati

I dok se potrebe ova dva sloja vašeg postojanja mogu presijecati, one se također razlikuju na bezbroj načina.

Vrijeme je da pronađete ravnotežu između svoje logične i maštovite strane pod energijom ovog Punog Mjeseca. Konačno prihvatite ono što se bliži kraju, jer vrijeme je da se pripremite za nešto novo što dolazi u život.

Pun Mjesec u Ribama najviše će utjecati na Blizance, Strijelce i Ribe…

Blizanci

Sadržaj članka

Pun Mjesec u Ribama donosi snagu vašoj 10. kući karijere i ugleda. Preispitivat ćete svoje profesionalne ciljeve, jer nešto neće ići.

Imate velike šanse i potencijal da uspijete okrenuti priču u svoju korist, ako odmah krenete u akciju!

Strijelac

Usmjeravajući vaš fokus na četvrtu kuću obitelji, Pun Mjesec u Ribama želi da shvatite da niste imali kontrolu nad time odakle ste došli i tko su vam roditelji.

U ovom razdoblju naglašeni su pritisci roditelja, pa se trudite ili poboljšati međusobne odnose ili glasno iznositi svoje stavove.

Riba

Ti si zvijezda showa, sve je o tebi, drage Ribe.

Budući da ovaj Pun Mjesec ističe vašu prvu kuću – napuštate starog sebe i upoznajete novog! Prihvatite promjene koje dolaze.

5 horoskopskih znakova koji uvijek daju prazna obećanja i nikada im ne treba vjerovati


luftika.rs

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa