-1.1 C
Sarajevo
Ned, 01, 23

PROGLASILA ME MRTVIM I UKRALA MI SINA: Skandal koji je uzdrmao estradu 90-ih

Pjevačica Snežana Đurišić godinama je svoju karijeru gradila nevjerovatnim glasom i vanvremenskim hitovima.

Međutim, davne 1994. godine zbog zeta, bivšeg supruga sestre, došlo do skandala o kom se dugo pričalo. Naime, bivši zet je tada za TV Novosti ispričao svoju stranu priče drame koja se odigrala, gdje je tvrdio da je Snežana bila umiješana u odvođenje sina od njega.

-Prevarili su me. Odveli su mi ženu i dijete u Čikago. Dogovorio sam se da mi žena i sin krenu sa Snežanom u Ameriku, a da im se ja pridružim poslije dva mjeseca, kada dobijem vizu. Žena i sin imali su vizu na tri mjeseca, a odmah po sletanju u Cirih Snežana im je preko svojih veza sredila vizu za još tri mjeseca. Maloljetno dijete uspjeli su da odvedu pomoću lažnog potpisa, a saznajem da je Snežana pribavila „očevu umrlicu“. Zamislite, proglasila me je mrtvim kako bi bez mog odobrenja odvela dijete – ispričao je on tada, dodajući da mu je supruga javila da ne mora ni da dolazi, jer ona pokreće brakorazvodnu parnicu.

Kako je tada pričao, niko mu nije odgovarao na telefonske pozive, govorili su mu da su mu supruga i sin u prodavnici, školi ili poslu, dok mu adresu u Čikagu niko nije otkrivao.

-Najgore mi je što ne mogu da čujem dijete, da mu pošaljem poklon. Ne mogu da se pomirim sa tim da sada nije sa mnom na Adi, da se ne šeta beogradskim ulicama, da ne idemo na picu i roštilj na Čuburi, gdje imamo kuću. Čuo sam da je Milan smješten u neku crkvu i da tamo provodi vrijeme. Tamo ide u školu, a majka za to vrijeme radi. Nije u stanju da stalno bude sa njim, vide se tek preko vikenda. To me strašno boli – ispričao je on tada.

  5 znakova koji vole paralelne veze

-Sve sam joj kupio i omogućio. Njene želje su za mene bile zakon. Okitio sam je zlatom, odveo kod najboljih frizera i kozmetičara, a sada pere sudove u Americi – rekao je tada taksista iz Beograda koji je tvrdio da prema porodici nikada nije bio grub.

-Nikada, ni jedno ni drugo nisam taknuo. Dolazilo je doduše do svađa, ali toga ima u svim porodicama. Obožavao sam ih. Pa ne bih ih pustio u Ameriku da je u našem braku bila kriza. Sve je to zamislila Snežana, koja me ne podnosi. Ona je zamislila da joj sestra tamo uda. Mnogo sam se razočarao u nju i u njenog muža.

Snežana Đurišić je tada oštro demantovala navode svog zeta.

-Ne dozvoljavam da se moje ime dovede u vezu sa tim čovjekom. Ja nisam advokat i ne miješam se u njihov brak. Da je sve bilo savršeno, sigurno ne bi došlo do ovog. Istina, on ih nije fizički zlostavljao, ali ih je maltretirao i izbacivao napolje iz kuće. Svaki brak je priča za sebe, a ovaj je već završen.

(Express/Kurir)

PROGLASILA ME MRTVIM I UKRALA MI SINA: Skandal koji je uzdrmao estradu 90-ih Express.

express.ba

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa