Princ Albert na Bal ruža stigao bez Charlene kojoj opet nema ni traga ni glasa: Šta krije palača

princ albert na bal ruža stigao bez charlene kojoj opet nema ni traga ni glasa: šta krije palača

Foto: hshprincealbertii

Jedan od najvrijednijih događaja u Monaku – Bal ruža održan je u subotu navečer. Uz okupljenu elitu i članove kraljevske porodice, stigao je i princ Albert, no njegova supruga Charlene nije stigla na druženje. S obzirom da Charlene nije propustila nijedan Bal od 2014. godine, ponovno se javljaju sumnje u stabilnost braka.

Bal ruža jedan je od najvažnijih događaja u godišnjem rasporedu monaške kraljevske porodice iz jednog posebnog razloga – Grace Kelly.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hshprincealbertii

Dvorana Salle des Étoiles u Sporting Monte-Carlu ove je subote bila ukrašena za dobrotvornu večer u kojoj Grimaldijevi odaju počast sjećanju na princezu Grace, jer događaj promovira fondaciju koja je stvoreno kako bi se čuvala uspomena na prerano preminulu princezu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hshprincealbertii

Princeza Caroline od Hannovera bila je domaćica svečanog događanja, a podršku su joj pružila njena djeca. Prvi su stigli Pierre Casiraghi i Beatrice Borromeo, a nekoliko minuta kasnije pojavila se Carlota Casiraghi, koja je došla bez Dimitrija Rassama, zatim su stigli Andrea Casiraghi i Tatiana Santo Domingo te Alexandra iz Hannovera s Benom-Sylvesterom Strautmannom, s kojim je prvi put pozirala prošle godine na Balu ruža.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hshprincealbertii

Princ Albert na druženju je proveo vrijeme sa sestrom jer njegovoj supruzi nije bilo ni traga ni glasa. Princeza Charlene od Monaka nije dopratila svog supruga, premda su u petak demantirali glasine o razvodu braka.

Princ Albert na Bal ruža stigao bez Charlene kojoj opet nema ni traga ni glasa: Šta krije palača Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju