PRIJETE DA ĆE MI UZETI DIJETE, POBJEGLA SAM IZ KUĆE KROZ PROZOR: Miljana Kulić proživljava pakao

U toku emisije “Pitanja gledalaca Miljana Kulić je ispričala kako je pobjegla iz porodične kuće u Nišu i vratila se u rijaliti.

Ja sam trebala da idem u Pećince kod notara, imam preko 7,8 tužbi i morala da onda da idem kod Niša, ja sam sve završila do pola. Kada sam otišla pakao. Mama i tata me nisu pustili da se vratim, bilo mi je žao Zole. Zaključali su mi sva vrata, rekla mi je mama da će da me vodi kod psihijatra, da će mi uzeti Željka. Mnogo smo se posvađale, čak sam je i polila kafom. Svašta mi je rekla za dijete. Nenad mi je sve vrijeme masirao noge dok sam spavala. Molio me je za razgovor, rekla sam mu da nemam o čemu, nisam ni htjela da mu dajem lažnu nadu. On je njima kao rođeni brat, ne idu nigdje bez njega – govorila je Miljana.

Nisu mi dali ništa da kupim ni Željku, pozvala sam sama taksi, da me neko pokupi. Popila sam lijek, došla sam sebi. Došla sam bez para. Rekla sam da idem da se tuširam i iskočila kroz prozor. Onda sam kupila neki sendvič na pumpi. Došla sam ovdje sva pogubljena. Saznala sam da je starateljstvo na mami dok sam ja ovdje. Ako mi ga uzmu ja znam da sijledi pakao. Taksista mi je dao novac da kupim hljeb. Tata me je zvao, rekao mi je da se ne sekiram, da će me sve čekati dok se ne vratim. On ne može da utiče na majku. Došla sam sva polupana. Kroz pakao sam prošla. Tata mi isto nije dobro, on ima jako dobru dušu. Nisam stigla ni da pričam sa njim – nastavila je ona.

-Nisam sretna sa Nenadom, boli me što su ga prihvatili kao dio porodice, sestre se nisu pozdravile sa mnom, svi su ljuti. Čekamo da se proljepša vrijeme da imamo naš rijaliti, da malo nasmijemo ljude. Cijeli život sam stavljala druge pre sebe. Moja majka misli da sam ja kriva za sve, onda ja sebe stavim po strani – kazala je ona.

-Ti si doslovno pobjegla od kuće za svojom srećom? – upitala je Ivana.

-Tako je, odlučila sam da pozovem taksi da se vratim, na sve moguće načine sam htjela da dođem ovamo – završila je Miljana.

(Express/Pink)

PRIJETE DA ĆE MI UZETI DIJETE, POBJEGLA SAM IZ KUĆE KROZ PROZOR: Miljana Kulić proživljava pakao Express.

express.ba

drugi upravo čitaju