PREDSJEDNIK TORINA PRIČAO O LUKIĆU I ILIĆU: Nismo ga mogli ni priuštiti

Torino u posljednje vrijeme važi za pravu srpsku koloniju, a Saša Lukić prvi je povukao nogu kada je došao iz Partizana.

U međuvremenu je ponio i kapetansku vrpcu u ovom velikanu, no ljetos je zapelo oko produljenja ugovora, pa je čak i odbio igrati.

Iako je sukob riješen, rješenje je bilo samo privremeno, do zimskog prijelaznog roka, kada je Lukića tražio veliki broj klubova, a na kraju je završio u Fulhamu kod Aleksandra Mitrovića.

O tome je govorio predsjednik kluba Urbano Cairo.

Želio sam zadržati Lukića, ali on nažalost nije htio produljiti ugovor. I onda bismo ga izgubili za nula eura kao Andreu Belottija. To bi bila velika šteta. S Belottijem smo imali lijepu stranicu u povijesti Torina koja nije dobro završila. Ali radije se sjećam dobrih stvari. Što ako zatraži da se vrati? Radije ne. Ta je stranica zatvorenabio je kategoričan Cairo.

Srbijanska momčad u ovom velikanu i dalje nije oslabljena jer je kao zamjena stigao Ivan Ilić iz Verone. Iako su ga htjeli mnogi europski klubovi, pridružio se Nemanji Radonjiću i Vanji Milinković-Savicu. Cairo je objasnio kako ga je bilo teško dovesti.

Taj je transfer napravljen u dogovoru s Jurićem. U tom trenutku to si nismo mogli ni priuštiti. No, budući da je to Jurić smatrao dobrom pričom, uspjeli smo si priuštiti investiciju vrijednu 17.000.000 eura. Odlučili smo ga dovesti iako je skupo koštao. Dijelom zato što nam je Jurić rekao da će u budućnosti vrijediti puno više od onoga što smo sada platiliobjasnio je predsjednik Torina.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju