NAIDA I AIŠA MOSTARKI UZELE PASOŠ I TJERALE JE NA PROSTITUCIJU: U STANU JE PODVODILE KLIJENTIMA

naida i aiša mostarki uzele pasoš i tjerale je na prostituciju: u stanu je podvodile klijentima

Sumnja se da su dovele djevojku iz Mostara, otele joj pasoš i držale je zarobljenu u stanu, gdje su je podvodile klijentima, kojima je pružala se*sualne usluge za novac, piše Avaz.

Kod Naide je, navodno, pronađen pasoš djevojke iz Mostara.

  • Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu jučer su (31.05.2023.godine) realizirali operativnu akciju „Tin“, u okviru koje su pretresli stambene i poslovne objekte i pokretne stvari na četiri lokacije u Sarajevu i Visokom. Prilikom pretresa otkriveni su i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz da je počinjeno krivično djelo „Trgovina ljudima“, propisano Krivičnim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

KO JE NAIDA MEHANOVIĆ KOJU JE DANAS UHAPSILA SIPA: BILA JE PREDSJEDNICA VIJEĆA MLADIH KS, A ONDA SE UPLELA U AFERU SA SEKS SNIMKOM

Osobe koje su prethodnog dana lišene slobode, nakon kriminalističke obrade i ispitivanja u svojstvu osumnjičenih, predate su u dalju nadležnost postupajućem tužiocu Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo – navedeno je iz SIPA-e.

Naida je prije nekoliko sedmica s jednom prijateljicom (identitet poznat redakciji “Avaza”) otputovala u Dubai, jer je, navodno, dobila posao menadžera u jednom restoranu s bosanskom kuhinjom.

hayat.ba

drugi upravo čitaju