Predao se i treći mladić osumnjičen za napad na zaštitara

predao se i treći mladić osumnjičen za napad na zaštitara

Nakon što su sinoć uhićena dvojica napadača, koja su nasmrt pretukla zaštitara u poslovnici igara na sreću, danas se policiji predao i treći. Riječ je o mladićima od 22 do 24 godine. Zaštitar je od zadobivenih ozljeda preminuo u KBC-u Zagreb.

– Nakon intenzivnih mjera identificiranja i traganja za trojicom muškaraca koja su sudjelovala u teškom kaznenom djelu na području Trnja te jučerašnjeg uhićenja dvojice, i treći muškarac je u službenim prostorijama i pod nadzorom policije. Njihov je identitet utvrđen operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima, a radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, priopćila je danas prijepodne zagrebačka policija.

Nakon što je policija jučer objavila neke detalje istrage bilo je jasno da je identitet napadača poznat te da se obruč istrage steže. Stoga je policija i pozvala osumnjičene da se sami predaju, što su oni pod pritiskom i učinili.

Ispitivanjem svjedoka i pregledom snimki nadzornih kamera u poslovnici i okolici mjesta zločina policija je vrlo brzo rekonstruirala ovaj strašan događaj i utvrdila identitet napadača. Motivi napada još uvijek nisu poznati, ali policija smatra da ubojstvo nije bilo planirano. Također, prema saznanjima policije, zaštitar je bio naoružan, ali oružje nije iskoristio.

Istraživanje se nastavlja kako bi se utvrdili svi detalji i okolnosti.

Ubijen je 40-godišnji zaštitar koji je iz kockarnice udaljio više osoba koje su narušavale red i mir te uništavale inventar. Nakon toga došlo je do tragedije. Potraga za počiniteljima trajala je jučer cijeli dan. Pregledane su snimke nadzornih kamera u poslovnici i u okolici mjesta zločina.

– Koliko je poznato, zaštitar je bio naoružan, ali nije upotrijebio oružje. Kao i dosad došlo je prvo do verbalnog pa do fizičkog sukoba i ne možemo govoriti o posebnim motivima. Ne možemo govoriti da je ovo kazneno djelo bilo planirano. Vjerojatno se djelo dogodilo na mah u zbrci. Suzili smo krug, raspolažemo s određenim operativnim saznanjima. Nastavit ćemo raditi tijekom vikenda. Pozivam počinitelje koji su još uvijek nepoznati da se jave sami policiji, kazao je jučer Zvonimir Petrović, voditelj Službe općeg kriminaliteta PU zagrebačke.

Objava Predao se i treći mladić osumnjičen za napad na zaštitara pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju