POZNATO KO JE NARUČIO UBISTVO PRIPADNIKA ŠKALJARSKOG KLANA NA ZRĆU

U organizaciji zločina, naime, učestvovalo je nekoliko ljudi, a samo je Duško Tanasković (28) iz Kragujevca bio zadužen za izvršenje. On je uhapšen odmah nakon što je u Gorana Vlaovića u četvrtak, oko šest sati, ispalio smrtonosni hitac ispred kluba “Noa”, u kojem je žrtva bila sa prijateljem i devojkom.

Kako se vidi na snimku nadzorne kamere, na hrvatskoj plaži Zrće u vreme zločina prolazio je veći broj ljudi koji su se vraćali sa festivala Sonus, a među njima je bio i Vlaović sa prijateljem, dok je njegova djevojka Dragana Banić, bivša misica i učesnica rijalitija “Parovi”, bila u neposrednoj blizini.

U jednom trenutku se vidi kako Goranu pritrčava mladić sa bijelim kačketom i u njegov potiljak s leđa ispaljuje jedan metak. Vlaović je pao na zemlju, a ubica se nakon nekoliko sekundi vratio da vidi da li ga je ubio i ponovo pobjegao.

Prema nezvaničnim saznanjima, iza kriminalnog obračuna na hrvatskom ostrvu stoji odbjegli vođa kavačkog klana Radoje Zvicer.

– Izgleda da je Vlaović samo jedan u nizu neprijatelja iz suparničkog, škaljarskog klana, koji je morao da plati glavom zbog konkurencije u švercovanju narkotika. Zvicer je za ovu likvidaciju formirao grupu od troje ili četvoro članova, među kojima je bio i Tanasković, koji je bio zadužen za pucanje, a ostali za logistiku – ispričao je naš izvor blizak istrazi, prenosi Srpska info.

hayat.ba

drugi upravo čitaju