POTVRĐENO ZA HAYAT.BA: UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI SE SUMNJIČI ZA PEDOFILIJU

potvrđeno za hayat.ba: uhapšen muškarac koji se sumnjiči za pedofiliju

Kako za Hayat.ba potvrdio Elvedin Fišek, potparol MUP-a ZDK, muškarac je nakon kriminalističke obrade lišen slobode.

Podsjećamo, daidža djevojčice iz Begovog Hana E. T. na društvenoj mreži Facebook upozorio je sve roditelje, te ukazao na pedofila koji proganja kćerku njegove sestre koja je deveti razred osnovne škole.

U objavi naveo kako su se proteklih dana desile gnusne stvari na koje je morao javno upozoriti sve.

On je objavio fotografiju M. M. koji živi u mjestu Begov Han,  kod Žepča.

  • Nekoliko dana zaredom se naša djevojčica žali kako joj dotični sa fotografije svira iz automobila i čudno je gleda. To je bio blagi alarm nakon kojeg je obavljen kraći razgovor sa našom djevojčicom. Drugi dan nam je došla i rekla da je ovaj pedofil kucao sa svog prozora i “grizao usne” i “oblizivao se”- naveo je daidža u objavi.
potvrđeno za hayat.ba: uhapšen muškarac koji se sumnjiči za pedofiliju
POTVRĐENO ZA HAYAT.BA: UHAPŠEN MUŠKARAC KOJI SE SUMNJIČI ZA PEDOFILIJU

Dodao je da je situacija eskalirala jučer kada je pedofil izašao ispred kuće dok je djevojčica čekala sama autobus.

  • Skinuo je svoju odjeću, a zatim počeo da masturbira pred njom! Ona se jako prepala i o tome nas obavijestila. Nakon toga je pozvana policija koji su nam rekli sljedeće: “Dođite sutra i podnesite prijavu protiv njega”, a otac je otišao kod pedofila na šta mu je pedofil rekao da ne može ništa dokazati, jer je njena riječ protiv njegove – naveo je daidža istakavši da se ovakve stvari moraju preventivno rješavati, a ne čekati da se nešto desi.
  • Ovo je prešlo svaku mjeru, a ja lično neću dozvoliti da se moja djevojčica boji otići u školu zbog pedofila koji je vreba na svakom ćošku – naveo je daidža.

hayat.ba

drugi upravo čitaju