POTVRĐENO IZ MUP-A TK: UHAPŠEN MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA NAPAD ISPRED ŠKOLE

potvrđeno iz mup-a tk: uhapšen muškarac osumnjičen za napad ispred škole

Policija je o ovom događaju obaviještena oko 11.45 sati.

  • PU Tuzla/PS Zapad je zaprimila prijavu da je u ulici Hasana Kikića, u blizini osnovne škole, od strane nepoznatog lica fizički napadnut S. A. rođen 1958. godine iz Tuzle koji je tom prilikom zadobio povrede zbog kojih je upućen u SHMP Doma zdravlja Tuzla. Nakon zaprimanja prijave na lice mjesta izašli su policijski službenici PU Tuzla/PS Zapad koji su poduzeli potrebne mjere i radnje, te pronašli i identifikovali lice koje se najvjerovatnije dovodi u vezu sa navedenim događajem. O svemu će u zakonski predviđenom roku biti obaviješten kantonalni tužilac, a policijski službenici nastavljaju daljnji rad s ciljem utvrđivanja okolnosti pod kojima se desio navedeni događaj – naveli su iz MUP-a TK-a.

Iz policije nisu precizirali da se radi o napadu narkomana na djeda koji je došao po dijete pred školu, a što se ranije nezvanično moglo saznati.

Podsjetimo, napadnuti muškarac je, a što je potvrđeno iz UKC-a Tuzla, primljen u tu zdravstvenu ustanovu. Nakon što je obrađen na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju on je upućen na dodatnu dijagnostiku na Kliniku za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju.

The post POTVRĐENO IZ MUP-A TK: UHAPŠEN MUŠKARAC OSUMNJIČEN ZA NAPAD ISPRED ŠKOLE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju