Pogledajte kako je izgledao susret Mbappea i Benzeme u reprezentaciji Francuske

Kyllian Mbappe odbio je Real Madrid i odlučio ostati u PSG-u, sa kojim je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine.

Ovaj potez mladog Francuza razočarao je navijače Reala, vodstvo kluba, ali i neke igrače. Primjerice, mnogi su jednu objavu Benzeme intepretirali na način da je poslao žestoku poruku svom sunarodnjaku. O čemu se zapravo radi? Benzema je objavio legendarnog repera Tupaca Shakura, čiji je veliki obožavatelj. U pozadini se vidi čovjek za kojeg se smatra da je izdao Tupaca te da je zbog njega ubijen prije 26 godina. Mnogi su zaključili da je to poruka Mbappeu, no Benzema se brzo ogradio od toga:

“Fotografija nije usmjerena protiv Mbappea. Objavio sam je jer volim Real Madrid, najveći klub na svijetu. Ništa drugo, nikakve izdaje ili slično. Pogledate li na moj Instagram, vidjet ćete da sam objavio puno Tupacovih fotografija, kojeg obožavam. Ne bih objavio fotografiju kako bih poslao poruku. Kada bih imao nekome nešto reći, učinio bih to lično.”

Sada su se Mbappe i Benzema sreli u reprezentaciji Francuske. Na snimku se vidi kako je Mbappe čestitao srdačno napadaču Real Madrida na osvajanju Lige prvaka. Uradili su to srdačno i drugi reprezentativci Francuske.

 

Objava Pogledajte kako je izgledao susret Mbappea i Benzeme u reprezentaciji Francuske pojavila se prvi puta na Gol.ba.

gol.ba

drugi upravo čitaju