Pluton u Vodenjaku donosi dramatične promjene za 4 znaka, a bogatstvo i moć za jedan

pluton u vodenjaku donosi dramatične promjene za 4 znaka, a bogatstvo i moć za jedan

Iako je Pluton preimenovan iz planeta u patuljasti planet, intenzitet utjecaja u astrološkom smislu nema nikakve veze s njegovom veličinom.

Ako ste jedan od znakova Zodijaka koji će najvjerojatnije biti pod utjecajem Plutona, pripremite se za jedan od tranzita koji zaista ima moć okrenuti vaš život naglavačke.

Iako je Pluton planet smrti i ponovnog rođenja, njegov utjecaj je uglavnom neutralan, ne nužno negativan ili pozitivan. Smrt i ponovno rođenje mogu značiti mnoge stvari poput davanja i uzimanja, početka i zaustavljanja, početka i kraja nečega…

Taman kad pomislite da znate sve što se može znati, Pluton će iz sjene izvući na površinu sve tajne, pokazujući vam sve ono što do sada niste znali, a može biti štetno za vas.

Pluton je generacijski planet koji oblikuje veće trendove čovječanstva; primjerice, milenijalci su rođeni kada je Pluton bio u Škorpionu, a generacija Z je došla na svijet kada je Pluton bio u Strijelcu. Kada Pluton uđe u Vodenjaka, to će potaknuti društvo na inovacije, ali će također stvoriti atmosferu u kojoj će fokus biti na zajedništvu.

Budući da je ovo način na koji je Pluton od 2008. godine ušao u novi horoskopski znak, ova će se promjena poklopiti s revolucionarnim potezima koji nas vode u budućnost, a hoće li ona biti bolja ili gora ovisi o nama.

Pluton je 23. ožujka ušao u znak Vodenjaka, tranzit koji će se postupno oblikovati tijekom sljedećih 20 godina. Pluton će biti retrogradan od 1. svibnja i vratit će se u znak Jarca 11. lipnja, ali će ponovno ući u znak Vodenjaka 20. siječnja 2024. godine. Retrogradnost ovdje ne završava – ponovno se vraća u Jarca 1. rujna 2024., prije nego što se konačno vrati u Vodenjaka 19. studenog 2024.

Pluton će završiti svoj tranzit u Vodenjaku za dva desetljeća i ući će u Ribe 2043. godine. Inače, riječ je o tranzitu koji se doslovno događa jednom u životu, odnosno jednom u nekoliko generacija, s obzirom na to da je Pluton posljednji put bio u Vodenjaku od 1778. do 1798. godine, točnije prije 225 godina.

Ova četiri znaka Zodijaka će najviše osjetiti utjecaj Plutona u Vodenjaku:

Bik

Pluton u Vodenjaku uzdrmat će vašu karijeru i ugled. Dok Pluton provodi sljedećih 20 godina osvjetljavajući vašu 10. kuću, kuću javnog ugleda, sasvim je moguće da ćete napustiti svoj zacrtani, očekivani put karijere i početi slijediti neke drugačije snove. Kada ovaj tranzit započne, mogli biste doživjeti određene neuspjehe ili napustiti neke od standarda koje ste si postavili.

Na kraju krajeva, Pluton uništava prije nego što stvara, a da bi vas stavio u najbolju moguću poziciju za uspjeh, možda ćete se morati oprostiti od svega što ste nekada znali. Možda zvuči zastrašujuće, ali je i vrlo posebno. Pluton vas može dovesti do velikog bogatstva, moći i slave ako ste spremni zauzeti drugačiji pristup svojoj karijeri. U sljedeća dva desetljeća vidjet ćete sve mogućnosti koje vam je Pluton donio da vas učini slavnim i postavi na vrh.

Lav

Vaši odnosi bit će pod lupom. Tijekom sljedećih 20 godina, Pluton će vas prisiliti da se pozabavite prošlim događajima i situacijama koje ste možda gurnuli pod tepih, posebno ako su vas sprječavali u njegovanju snažnog, zdravog partnerstva. Također možete očekivati ​​velike uspone i padove u ljubavnom životu, a to se odnosi čak i na prolazne afere, ali to nije nužno loše. Spremni ste se suočiti s pravim licem svojih emotivnih partnera, ali i bliskih prijatelja i svih ostalih ljudi koji prolaze kroz vaš život.

Tijekom ovog tranzita pokazat će se tko su vam pravi prijatelji i saveznici, a tko neprijatelji i oni koji vas ne vole. Kada Pluton u Vodenjaku završi daleke 2043. godine, možda ćete konačno biti emocionalno stabilni i vrlo zreli, i osjećat ćete se mnogo sigurnije u svojim vezama, znajući da ste proveli dva desetljeća njegujući samo one odnose koji su važni i otišli iz odnosa koji nisu pravi i dobri. Također, ovaj tranzit bi vam mogao donijeti neke bogate, utjecajne partnere.

Škorpion

Pripremite se za veliku promjenu, jer Pluton u Vodenjaku je tu da rasvijetli zaboravljene dijelove vašeg osobnog života, o kojima ste godinama pokušavali ne razmišljati. Ovaj tranzit će vas prisiliti da se nosite s nekim obiteljskim dramama ili nekim sukobom koji se odnosi na vaše emocionalne korijene. Pluton je planet transformacije, ali kako bi vam ovaj tranzit pomogao da stvorite obiteljsku dinamiku i kućnu atmosferu koja vam odgovara i podržava vaš rast, možda ćete morati provesti sljedećih 20 godina odreći se nekih loših navika koje ste prenijeli od svoje obitelji i raditi na iscjeljivanju trauma iz djetinjstva.

Ovo zvuči vrlo teško i na mnoge načine jest, ali također je vrijedno truda i vremena. Samo vi odlučujete kako će izgledati vaš dom i vaš život i ne morate se o tome dogovarati vaši rođaci ili prijatelji. Dopustite Plutonu u Vodenjaku da promijeni vaš pogled na dom, jer dom je tamo gdje je srce. Postoji mogućnost da ćete u iduća dva desetljeća naslijediti novac od rodbine.

Vodenjak

Kad Pluton završi u Vodenjaku, možda ćete se osjećati kao potpuno druga osoba! Sami sebi ćete biti neprepoznatljivi. Upravo ćete doživjeti nešto što mnogi od nas nikada neće u životu – Pluton u tranzitu vašeg Ascendenta. Tijekom sljedećih 20 godina, Pluton će potpuno promijeniti vašu prvu kuću, kuću sebe, ostavljajući vas da se osjećate snažnije, moćnije i spremnije nego ikada pokazati svijetu tko ste zapravo.

Međutim, da biste prošli kroz ovu metamorfozu, možda ćete morati požaliti tko ste bili ili mislili da jeste i reći zbogom životu koji ste mislili da ćete imati. To će biti proces i sigurno se neće dogoditi preko noći, ali promjena je jednako uzbudljiva i važna koliko i zastrašujuća. Ako će itko promijeniti svijet oko sebe u sljedeća dva desetljeća, to ste vi! Svi su spremni slijediti vaše ideje, vaše vodstvo!

Izvor: Woman Flash

Crni horoskop otkriva najmračnije strane svakog znaka, a jedan je najlicemjerniji


luftika.rs

drugi upravo čitaju