PISANO NJEGOVOM RUKOM: Zavirite u skandalozna pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora

Kao što ste upoznati, najbolja drugarica i kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda već neko vrijeme iznosi praljav veš o Zvezdanu Slavniću, a sada je odlučila da ga raskrinka i to u potpunosti.

Naime, Ana je njoj dala sva pisma koja joj je Zvezdan pisao u zatvoru, te dala i dozvolu da ih objavi ukoliko za to bude potrebe.

Kako su obje navele, u njima se nalaze i njegova priznanja da ju je tukao i maltretirao, kao i da joj se izvinjava za sve i želi da joj pruži što bolji život.

Kuma je kod Ognjena Amidžića u emisiji Amidži Šou donijela pisma koja je Zvezdan slao Ani iz zatvora, a prije nego što je ušla u studio, paparaci su uspjeli da uslikaju jedno od mnogo njih.

Fotografije koje imamo su pomalo mutne, te nije moguće pročitati cijelo pismo, a ovo su neki najzanimljiviji dijelovi.

pisano njegovom rukom: zavirite u skandalozna pisma zvezdana slavnića iz zatvora

– Zvezdan je u ovom pismu Ani poručio da će ona imati sve pored njega dokle god je on živ.

– U pismu se obraća i Aninoj kćerki, budući da u jednom dijelu piše “kad god me neko pita ja kažem da imam još jednu kćerku… ti si moja ćerla… ti imaš sve, brata, mamu, tatu…”.

– Ponovo se obraća Aninoj kćerki: Mene ćeš imati dok god sam živ, bilo da sam sa mamom ili ne, ti si moja kćerka, moja princeza i ovdke kad me neko pita ja kažem da imam još jednu kćerku i naravno govorim da mi je starija mezimica…

Izvor tvrdi da je on u pismima opisivao sve psihičke i fizičke torture nad Anom, a kako možemo zaključiti sve ga to može koštati slobode, ukoliko se dokaže kao isina. Izvor blizak Ani je otkrio čak ni da kuma nije znala šta joj je sve radio iako je svjedočila par puta nekim teškim situacijama u kojima je on bio agresivan, piše espreso.rs.

Kuma je više puta govorila da je o svemu obavijestila advokate, kao i da su tužbe spremne, a da se samo čeka Anin znak.

Podsjetimo, Ana je i u jednom od razgovora sa Zoricom Marković pominjala pisma koja čuva kao keca u rukavu i da će ih iskoristiti kad se najmanje bude nadao. Izgleda da je to vreme i došlo, a nama ostaje da pratimo situaciju.

PISANO NJEGOVOM RUKOM: Zavirite u skandalozna pisma Zvezdana Slavnića iz zatvora Express.

express.ba

drugi upravo čitaju