PIJANI SE POTUKLI U CENTRU GRADA: JEDAN ZAVRŠIO U FONTANI, DRUGI U ZATVORU

pijani se potukli u centru grada: jedan završio u fontani, drugi u zatvoru

Onaj mlađi, 27-godišnjak, bio je poprilično pijan, izmjerili su mu 2.49 promila, dok je stariji, 38-godišnjak, odbio alkotestiranje. Zaradili su popriličan broj prijava, a stariji muškarac i mjesec dana istražnog zatvora.

Njihov je sukob kulminirao napadom starijeg muškarca i bacanjem mlađeg u fontanu u parku. Policajci su pokušali smiriti sukobljene, ali čini se da ih je njihova pojava samo dodatno ražestila pa su obojica vikali, vrijeđali ih i omalovažavali, a stariji im je i zaprijetio smrću. Obojica su potom pokušali pobjeći, no policajci su ih sustigli i svladali. Stariji je pružao otpor pa su nad njim primijenili sredstva prisile. Kod 27-godišnjaka su pronašli i dva noža.

Mlađi je zaradio optužne prijedloge zbog prekršaja protiv iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana te Zakona o prebivalištu (nije prijavljen na adresi).

Protiv starijeg je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te su ga, uz kaznenu prijavu zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela prijetnje, predali pritvorskom nadzorniku brodsko-posavske policije. Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu odredio mu je mjesec dana istražnog zatvora te su ga policajci sproveli u zatvor u Požegi.

(Index hr)

The post PIJANI SE POTUKLI U CENTRU GRADA: JEDAN ZAVRŠIO U FONTANI, DRUGI U ZATVORU first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju