PAO RASKID SA FILIPOM CAREM, PA ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVAPILA: “Imala sam Dejana kom sam bila jedina!”

Nakon što je zadrugarka Milica Veselinović pred svima rekla da je Filip Car došao u njen krevet, Aleksandra Nikolić je ustala i pred svima stavila tačku na vezu sa njim.

– Prije svega, želim da kažem da meni ovo ne treba. Ja sam imala nekoga kome sam bila jedina, ko me je poštovao i cijenio i koji nije pogledao ni jednu djevojku. Nije mi rekao da je legao kod nje u krevet, rekao mi je da mu je to posljednja komunikacija. Što se mene tiče, završila sam svaku komunikaciju sa njim – istakla je Aleksandra.

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

– Samo da dodam nešto vrlo kratko. Ne smatram da sam prenaglila, da sam trebala da kalkulišem. Smatram da sam uradila pravu stvar, da sam ispala čista, rekla sam iskreno kako stoje stvari, iako je to možda meni na štetu.

– Ti si priznala da nemaš emocije prema Dejanu Dragojeviću, nevezano za Cara – rekao je Ivan Marinković.

– Da…Filip je neko ko je imao uvijek posebno mjesto u mom srcu, on je to znao sve vrijeme. Nisam planirala da se mirim, ali desilo mi se, šta da radim. Nisam ubila čovjeka, ali neću sada sjediti u ćošku, niti smatram da sam sebe isponižavala. Slava mi je 19. decembra, nek se Irena čuje sa Dejanom, nadam se da nisi ljuta na mene – rekla je Aleksandra.

pao raskid sa filipom carem, pa aleksandra nikolić zavapila: “imala sam dejana kom sam bila jedina!”
Foto: Printscreen

Nikolićeva se nakon toga osamila sa Jovanom Tomić Matorom.

– Nije u redu prema nekome tamo da mi se dešava nešto, a sa druge strane priča drugo… Ništa, kraj je, kunem ti se. Ja nisam znala da je on prije toga otišao i skočio na nju. Rekao je da joj se obratio i da je bacio foru – rekla je Aleksandra.

– Da li ti je rekao sad nešto, da li ti je barem prišao – pitala je Matora.

– Bolje da mi ne prilazi – rekla je Nikolićeva.

(express/pulsonline)

PAO RASKID SA FILIPOM CAREM, PA ALEKSANDRA NIKOLIĆ ZAVAPILA: “Imala sam Dejana kom sam bila jedina!” Express.


express.ba

drugi upravo čitaju