OVO SE NIKAD NIJE DESILO U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičar pokušao da slaže Sašu, on ga poklopio usred emisije

Tenzija, stres i napetost među kandidatima u najgledanijem muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ je uglavnom velika, ali kada su takmičari sigurni u sebe nema ih ni na vidiku.

U to smo se uvjerili u duelu dva talentovana momka, Raja Simonovića i Dženana Rakića koji su i razgalili, neki i slagali ali i nasmijali članove žirija i produkcije.

ovo se nikad nije desilo u zvezdama granda: takmičar pokušao da slaže sašu, on ga poklopio usred emisije
Foto: Printscrene

Nakon fantastičnog folk – pop duela sjajnih momaka, ponosni mentori izašli su na scenu da čestitaju kandidatima.

– Ne idemo odavde dok ne vidimo da su obojica prošli – našalila se Snežana, a Saša Popović prvo zatražio od žirija da ugase tastere i da se pripreme za preglasavanje, a zatim poručio da se ipak šalio i da obojica idu dalje.

– Najbolji si direktor – dobacila je ushićeno Snežana.

ovo se nikad nije desilo u zvezdama granda: takmičar pokušao da slaže sašu, on ga poklopio usred emisije
Foto: Printscreen

Popović je nakon duela odlučio da otkrije manje poznate detalje o duelistima, tako je sa gledaocima i publikom u studiju podijelio informaciju da je Dženan bio na audiciji kada je imao samo 17 godina, a kada je upitao Simonovića da li se i on nekada pojavio na kastingu, takmičar je počeo da vrda sa odgovorom.

– U ‘Zvezdama Granda’ nisam bio nikad, možda jednom u Kruševcu prije desetak godina. Prošao sam prvu audiciju, ali bio sam spriječen da učestvujem jer sam često putovao kao član folklora – rekao je Rajo, ali ga je Popović „poklopio“ odgovorom.

– Bio si 2013. godine, imam snimak, gledao sam te. Sve vas ja pratim, samo da znaš – odbrusio je Saša, a voditeljica Sanja Kužet dodala:

– A ko će drugi?!

Žiri nije želio da troši riječi, jer smatra da su oba kandidata bila fantastična, a ni mentori nisu imali šta da dodaju.

– Fenomenalni ste, idete u četvrti krug – poručio im je Popović.

(express/blic)

OVO SE NIKAD NIJE DESILO U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičar pokušao da slaže Sašu, on ga poklopio usred emisije Express.

express.ba

drugi upravo čitaju