Oglasio se muž djevojke Darka Lazića i otkrio istinu o njihovom odnosu: “Zamislite kako se osjećam”

Turbulentan ljubavni život Darka Lazića, ne prestaje da intrigira javnost koja je još jednom ostala zatečena kada je prošle nedelje isplivao snimak na kome ljubi atraktivnu crnku.

On je u vezi sa Katarinom koja je prema njihovim riječima u braku sa sportistom Đorđem Jankovićem koji je ispričao i svoju stranu priče.

oglasio se muž djevojke darka lazića i otkrio istinu o njihovom odnosu: “zamislite kako se osjećam”

Đorđe je otkrio da su on i Katarina potpisali i predali papire za sporazumi razvod braka, kako kaže, nekoliko dana prije nego što je ona započela romansu sa folkerom.

– Ljubav između mene i Katarine trajala je sedam godina, od čega smo četiri godine bili u braku. Nažalost, nismo se ostvarili kao roditelji. Kada smo vidjeli da svako treba da nastavi svojim putem, civilizovano smo potpisali predlog za sporazumni razvod braka, nekoliko dana prije nego što je ona počela svoj odnos sa Lazićem, ali je naš zajednički život prekinut dosta ranije – rekao je Đorđe.

– Predmet je pred sudom i čekamo poziv sudije. Nismo u kontaktu osim u vezi procesa razvoda kad smo se i zadnji put vidjeli. Ja joj želim svu sreću u životu i svako dobro. Uplitanje medija u cijeli slučaj nekima je možda donijelo korist, ali mojoj porodici i meni donijelo je nemir.

– Zamislite samo kako se osjećam dok roditelji djece koju treniram čitaju natpise po novinama. Istu tu djecu učim da vještinu koriste isključivo u samoodbrani i da ne budu nasilni. Šta god više da izjavim mogu samo da nanesem štetu i Katarini i sebi – rekao je još uvijek zakoniti muž folkerove dhevojke, a onda se osvrnuo na pjevača.

– Darka Lazića ne poznajem lično niti sam ikada bio u bilo kakvom kontaktu sa njim – rekao je Đorđe i dodao:

– Bojim se da bi bilo kojom drugom iskrenom izjavom samo produbio medijsko prepucavanje što mi nikako nije cilj.

(express/grandonline)

Oglasio se muž djevojke Darka Lazića i otkrio istinu o njihovom odnosu: “Zamislite kako se osjećam” Express.

express.ba

drugi upravo čitaju