Oglasila se pretučena sestra tiktokerke: Davio me i jurio, a onda me bacio na pločice i udarao glavom o njih

Nakon što je popualrna tiktokerka Una Kablar objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dijete od dva mjeseca, doživjeli sinoć stravično fizičko nasilje, oglasila se Sara, i otkrila zbog čega ju je brutalno pretukao muž.

Snimak povreda pogledajte OVDJE.

-Muž me pretukao zbog svađe koja je, kao i svakog puta, izbila oko njegove mame. Njegova mama se miješala u naš odnos, nagovarala ga je često protiv mene i moje mame, prečudno se ponašala prema njemu. Svađali smo se danima, a sinoć mi je lupao glavom o pločice.

MARIJA ŠERIFOVIĆ REAGOVALA NA PORODIČNO NASILJE: Pretučena sestra poznate tiktokerke

-Damjana je mama često savjetovala kako da se ponaša prema meni, kao da joj je smetalo što ima ženu i dijete. On je sinoć tokom naše svađe počeo da vrijeđa moju porodicu, pa sam mu uzvratila i prokomentarisala nešto o njegovoj mami. Počeo je da me juri, davi po stanu, a onda me je bacio na pločice i udarao mi glavom o iste – isprekidanim glasom govori povrijeđena djevojka.

Sara H. dodaje i da poslije incidenta niko od porodice supruga nije kontaktirao.

-Oni su došli ispred bolnice i branili su sina, njegova majka je ponavljala: “Moj sin to nikada ne bi uradio”. Vikala je na moju majku, zvala ju je čak telefonom i ponavljala da njen sin to ne bi uradio.

oglasila se pretučena sestra tiktokerke: davio me i jurio, a onda me bacio na pločice i udarao glavom o njih
Oglasila se pretučena sestra tiktokerke: Davio me i jurio, a onda me bacio na pločice i udarao glavom o njih

Kako kaže, suprug, sa kojim je u braku od februara ove godine, tu se nije zaustavio.

-Najmanje 15 puta me je udario šakama u glavu dok se nisam onesvijestila – navodi Sara.

Ona objašnjava da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

-Dešavalo se da me tokom svađe ponekad gurne, ali nikada nisam imala nikakve povrede. Uzrok naših svađa je uvijek bila njegova mama – kaže sagovornica.

Sari je tokom noći na VMA prošla kroz niz pregleda, a urađen joj je i skener.

-Naša beba takođe ima modrice, a nikada nisam ni posumnjala da bi mogao da joj naudi. Mislim da su te modrice nastale dan ranije, dok ju je ljuljao jer je mnogo plakala i bila nervozna. Damjan je takođe bio nervozan i dok ju je ljuljao ona je nekoliko puta jače zaplakala. Tada mi ništa nije bilo sumnjivo, jer beba često zbog grčeva zaplače, ali sada sumnjam da joj je stezao guzu. Imala je povrede, guza je bila crna – ispričala je djevojka.

(Express/Kurir)

Oglasila se pretučena sestra tiktokerke: Davio me i jurio, a onda me bacio na pločice i udarao glavom o njih Express.


express.ba

drugi upravo čitaju