ODMOTAVA LI SE KLUPKO FILMSKE PLJAČKE? KRADLJIVCI TOKOM BJEKSTVA PROMIJENILI VIŠE VOZILA

odmotava li se klupko filmske pljačke? kradljivci tokom bjekstva promijenili više vozila

Kako saznaje ATV, dosadašnja istraga ukazuje da su razbojnici na tom putu izmjenili nekoliko vozila. Dva vozila, za koja se sumnja da su pljačkaši koristili, pronađena su u Banjoj Luci. Radi se o Seatu koji je otkriven u naselju Sunce, te Audiju koji je otkriven u naselju Paprikovac.

  • Sumnja se da su osumnjičeni nakon pljačke Seatom krenuli da bježe prema Univerzitetskom kliničkom centru RS. Na parkingu, u ulicu Majke Jevrosime, ostavili su Seat i presjeli u Audi koji je pronađen napušten u ulici Jovana Raškovića u naselju Paprikovac – otkriva izvor istog medija.

On navodi da su pljačkaši nakon toga bježali prema Zalužanima gdje su, po svemu sudeći, krenuli da otvaraju ukradene torbe. U jednoj od njih su pronašli mobitel koji je vlasnica prethodno sakrila.

  • Signal tog mobilnog telefona je ugašen na baznoj stanici u Zalužanima. Daljim operativnim radom se došlo do informacija i dokaza da su pljačkaši pobjegli u Doboj – otkriva izvor blizak istrazi.

On kaže da se za pljačkašima i dalje traga, te da policija detaljno provjerava sve informacije do kojih dođe na terenu.

Podsjetimo, trojica razbojnika su 13. maja oko 16 sati spremili sačekušu vlasnici mjenjačnice, te je napali kada je sa velikom količinom novca došla u ulicu Relje Kneževića.

Na ženu je nasrnuo jedan od razbojnika koji ju je odgurnuo i oteo tri torbe u kojima se, prema nezvaničnim informacijama, nalazilo oko dva miliona maraka.

Razbojnici su nakon toga pobjegli, a na mjestu pljačke je pronađen i suzavac.

The post ODMOTAVA LI SE KLUPKO FILMSKE PLJAČKE? KRADLJIVCI TOKOM BJEKSTVA PROMIJENILI VIŠE VOZILA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju