Odala ga supruga; Šta to Dado Polumenta svakodnevno radi?

odala ga supruga; šta to dado polumenta svakodnevno radi?

Pjevač Dado Polumenta otvorio je vrata stana u Novom Sadu gdje posljednjih sedam godina uživa sa suprugom Ivonom i dvije kćerkice Aleom i Alijom. Punoljetni sin Dorijan se odselio od roditelja, ali im često dolazi u goste.

– Ovdje se nalazi naš porodični dom i gnijezdo puno ljubavi. Posljednjih sedam godina smo u Novom Sadu i ne bismo mijenjali ovaj grad ni za šta na svijetu. Energetski nam najviše odgovara, pogotovo zbog ljudi koji su jako prijatni. Sve svoje stvaramo ovdje – priznaje Polumenta i dodaje:

– Sve smo zajednički birali za ovaj stan. Supruga Ivona je bila zadužena za finije detalje, a ja sam bio tu za grube radove, da iznesem i unesem sve što je trebalo u naš dom. Uglavnom se konsultujemo oko svega – priča Dado, a u isti tren se nadovezuje i njegova partnerka Ivona.

Željeli smo da ubacimo popularne i tople boje u stan, jer smo prije toga imali crno-bijele tonove – napominje Dadina supruga.

Na pitanje kakva je njegova supruga u kuhinji, pjevač odgovara:

– Volim kompletnu kuhinju svoje supruge. Kada je ušla u stan, Ivona nije znala ni kafu da skuha. Ništa je nije zanimalo. Međutim, majka joj je vrhunska domaćica koja je kao supermen. A i moja majka je specijalac za kuhinju. Pokupila je i od jedne i od druge sve što je najbolje. Kada sam ja u pitanju, napravim neke manje obroke, sendviče, ispržim jaja, skuham viršle… Sve ono što je brzinski – kaže pjevač.

Ivona priznaje da se trudi da skoro svakodnevno kuha.

Imamo malu djecu i trudim se da svakodnevno imamo skuhan ručak, to mi je jedna od najbitnijih stvari. Starija djevojčica jede u vrtiću, ali kad god dođe, izgovori da najviše voli moju hranu. Posvećena sam porodici maksimalno i to je sasvim normalmna stvar. Volim da pravim gulaš, sarmu, meso, musake… Drago mi je što se Dado ne libi kućnih poslova. Šta god treba da uradi, on mi pomogne. Opere sve po kući, spremi, završi sve obaveze. Ništa mu nije teško – smatra Ivona.

Polumenta ističe da se njegov život danas dosta promijenio.

-Trebali su mi pauza i odmor u karijeri, jer sam u prethodnih 20 godina radio bez pauze. Dešavalo mi se da radim i sedam dana u nedjelji, mijenjam države, vremenske zone, klime… Jedino što vidim od nastupa je avion, autobus, binu i ljude. Kako su došla djeca i porodični život, promijenio sam se vremenom. Sve u svoje vrijeme. Da mi je to sve ranije došlo, ne bih se snašao tako. Pored svega toga, ja sam u životu sve prošao i vidio. Zasitio se. Čovjek treba da teži nekoj ozbiljnosti, a ne da se cijeli život ponaša kao neiživljeni klinac. Dugo sam patio za porodicom i za tim nekim periodom u kom sam danas. Kada se srodne duše nađu i sve klikne, tu nema više priče – ističe pjevač.

express/press

pressmediabih.com

drugi upravo čitaju