NUDILI SU MI 100.000 EURA DA UĐEM U RIJALITI: Pinkova zvjezdica nema šta da traži tamo

Ljuba Stanković pobijedio je u muzičkom takmičenju “Pinkove zvjezdice”, gdje je svojim glasom osvojio čitav region.

On je snimio duet sa Severinom, a potom se povukao sa scene. On je sada riješio da nastavi svoju karijeru koju je započeo 2018. godine, a u intervjuu je priznao da je dobio i ponudu od 100.000 era da uđe u rijaliti.

– Istina je da sam dobio ponudu da uđem u rijaliti, tada sam baš mali, snimao sam pjesmu sa Severinom. Željeli su da uđem, mom tati su ponudili 100.000 eura, ali on to nije dopustio. Rekao je: “Šta on tu ima da gleda? Kako se svađaju i tuku’”. Meni to sve izgleda zanimljivo, dok se gleda putem malih ekrana, ali mislim da meni mjesto nije tamo. Ne bih ušao ni sada, gledam svoj pravac, da što više budem u studiju i da radim na novim pjesmama. Nisam više za bilo kakvo takmičenje, a ni za rijaliti – rekao je Ljuba na početku.

Ljuba je otkrio zbog čega ga jedno vrijeme nije bilo na sceni.

-Nije me bilo jedno vrijeme u medijima, nisam bio prisutan u novinama, ali sam vrijedno radio na novim pjesmama. Bio sam u studiju. Imao sam nastupe i svoje solo koncerte po Australiji, Francuskoj i širom Evrope, nastupao sam sa sestrom Marinom – rekao je on.

Ljuba je između ostalog progovorio o negativnim komentarima koje je dobijao, ali i prijetnjama.

– Bila je mala količina negativnih komentara, sve je to normalno. Sve velike zvijezde imaju slična iskustva. Bilo je toga, ali se ne obazirem na to, jer isključivo gledam samo svoj muzički pravac i muziku. Nisam reagovao niti sam se obazirao na te prijetnje – rekao je on.

(Express/Blic)

NUDILI SU MI 100.000 EURA DA UĐEM U RIJALITI: Pinkova zvjezdica nema šta da traži tamo Express.

express.ba

drugi upravo čitaju