2.7 C
Sarajevo
Čet, 12, 22

Novi suvremeni uređaj PET/CT koji je nabavila Poliklinika Vitalis mogao bi spasiti tisuće života

Poliklinika Vitalis u konstantnom nastojanju da svojim pacijentima omogući najnaprednije i najpreciznije dijagnostičke pretrage i liječenje visoke kvalitete, ovih je dana podigla svoju kvalitativnu ljestvicu i kad su u pitanju onkološki bolesnici. Kupnjom suvremenog uređaja PET/CT, bez kojeg je nezamisliva i suvremena onkologija, nastoji zastrašujuću statistiku smrtnosti stanovništva u BiH od zloćudnih bolesti značajno smanjiti, te spasiti i produžiti tisuće ljudskih života.  S druge strane, po ovu zdravstvenu uslugu pacijenti više neće morati ići u susjedne zemlje.

PET/CT se primarno rabi u dijagnostici zloćudnih bolesti, dijagnostici nepoznatog primarnog tumora, kliničkom praćenju bolesnika, procjeni proširenosti zloćudne bolesti i učinka liječenja. Također se koristi u prognozi i praćenju tijeka i ishoda zloćudnih bolesti te odgovora na različite medikamentozne, kirurške ili radioterapijske postupke. PET/CT se rabi i nakon završenog liječenja u svrhu otkrivanja ostatne bolesti, otkrivanja recidiva, odnosno povrata zloćudne bolesti i metastaza te kao pomoć pri određivanju polja zračenja.

Kako je u fokusu Poliklinike Vitalis kvaliteta usluge, osigurala je sigurnosne i tehničke standarde te educirala svoje osoblje u inozemstvu, vodeći se izgradnjom izvrsnih timova i stavljanjem potreba drugih na prvo mjesto. Pacijenti se od 15.09. već mogu naručiti za pregled.  Čak 30-50% različitih oblika zloćudnih bolesti se može spriječiti, ako se rano dijagnosticiraju i odgovarajuće liječe. Primjena PET/CT u Poliklinici Vitalis će nedvojbeno rezultirati visokokvalitetnoj skrbi i vrhunskim standardima sigurnosti pacijenata.

  • Poznati kandidati za komesara i zamjenika komesara MUP-a HNŽ
  • Kraljica Elizabeta položena u kraljevsku kriptu prije privatnog pogreba
  • Na izborima jedna novost koja bi mogla donijeti poštenije izbore
  • U novom broju donosimo
  • Velež: Remi sa starim rivalom
  Bećiragić: Ovo bi mogao biti kostur za osam godina i dva olimpijska ciklusa

Novi suvremeni uređaj PET/CT koji je nabavila Poliklinika Vitalis mogao bi spasiti tisuće života Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa