Nije spasila sebe, ali je spasila sina” – Lela, koju je partner ubio na Novom Beogradu, živjela u strahu: “Trpila je torturu monstruma

nije spasila sebe, ali je spasila sina" - lela, koju je partner ubio na novom beogradu, živjela u strahu: "trpila je torturu monstruma

Jedna žena iz Požarevca, Lela Stojadinović, brutalno je ubijena u stanu svoje majke na Novom Beogradu, što je šokiralo njene poznanike.

Jedna od njenih prijateljica otkrila je da je Lela u posljednjim trenucima svog života branila svog sina (23), ali nije uspjela zaštititi sebe. Radila je u GO Požarevac i bila je u emotivnoj vezi sa Nikolom Lazarevićem (45) koji ju je na kraju ubio nožem, a zatim počinio samoubistvo.

Nakon sahrane, jedna od Lelinih prijateljica je istakla da je Lela preživjela pakao pored Nikole.

“Upoznala je tog čovjeka, zaljubila se i onda je počeo pakao”

– Upoznala je tog čovjeka, zaljubila se i onda je počeo pakao. Tortura svakog dana. Lela je živjela u paklu i pokušavala se povući, ali nije uspjela. Mnogi su znali za to, ali pomoći nije bilo. Ako institucije ne pomognu, niko ne može – rekla je žena.

Lela je tri puta prijavljivala Lazarevića za nasilje, ali iz straha nije nastavljala sa procesom prijave.

– Nasilnik je znao za prijave i prijetio je da će joj ubiti sina, što je Lela shvatila ozbiljno. Zbog toga se vraćala ovom monstrumu – dodala je prijateljica. Na sahrani je Lelin sin izjavio da mu je majka na neki način spasila život.

“Sinu je spasila život, ali sebe nije mogla”

– Njen sin kaže da mu je majka spasila život, ali nažalost nije mogla spasiti sebe – zaključila je prijateljica ubijene žene u objavi na društvenoj mreži.

Lelu Stojadinović je kobnog dana oko 17 sati ubio Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Nakon svađe, Lazarević je nasilno napao Lelu i ubio je nožem, a potom sebi prerezao grkljan. Njihova tijela je pronašao Lelin sin (23).

nikola lazarević
Nikola Lazarević

Ubica u Požarevcu imao suprugu i porodicu

Nikola L. je živio u Požarevcu sa suprugom i porodicom, gdje je imao autolimarsku radnju i šlep službu. Iako je materijalno bio obezbjeđen, šokiran komšija je izjavio da nije jasno šta se desilo sa Nikolom nakon što je ubio Lelu.

– Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, ali ko je ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno jer Nikola ima svoju suprugu u Požarevcu. Situacija je čudna – dodao je komšija.

“Iz stana je dopirala cika i vika”

– Nismo dobro poznavali Lelu jer nije živjela ovde, već joj je stan služio za čuvanje dok je mama bila odsutna. Kada je došao taj čovjek kod nje, postali su jako bučni, a iz stana je dopirala cika i vika. Njihov susjed je ubrzo zatekao jezive prizore, pričajući da je muškarac prvo pretukao ženu pesnicama, a zatim je ubio nožem te sebi prerezao vrat.

Izvor: ( pressmediabih.com / Javno.ba )

drugi upravo čitaju