Neobičan, intuitivan ili kockar, koji ste od ovo troje Ribe?

neobičan, intuitivan ili kockar, koji ste od ovo troje ribe?

Iako u astrologiji službeno postoji samo 12 horoskopskih znakova, puno je više faktora koji utječu na izgradnju vaše osobnosti.

Na primjer, iako su datumi zodijaka Ribe od 19. veljače do 20. ožujka, neće sve Ribe koje sretnete biti potpuno iste.

Dok je jedan razlog za to zbog različitih položaja u natalnoj karti i utjecaja planeta, drugi razlog je to što, prema astrologiji, zapravo postoje tri vrste Riba.

Riba po desetljeću

Horoskopski znak Ribe je vodeni znak kojim vlada Jupiter.

Dok su tradicionalni datumi za Ribe od 19. veljače do 20. ožujka, ti su datumi podijeljeni u tri razdoblja od 10 dana kako bi se formirale tri različite vrste Riba, ili dekade Riba, pod utjecajem druga dva vodena znaka Škorpion i Rak.

Općenito, vodeni znakovi su aktivni, iskreni, kreativni i impulzivni. Gledaju prema naprijed i prema van i ne povezuju se lako na emocionalnoj razini.

Rak voli privatnost i žestoko je odan svojoj obitelji. Škorpion je senzualan i tajanstven. Ribe su sanjari, prirodni empati.

Prva dekada Riba (19. veljače – 28. veljače)

Umjetnička, osebujna i prijateljski nastrojena, 1. dekada Riba nosi puno energije Vodenjaka iz prethodnog mjeseca, ali u konačnici ovo su Ribe u srcu. Oni su izvrsni vođe vizionari, ali nažalost nemaju zamah Vodenjaka.

Ribe prve dekade trebat će pomoć svojih praktičnijih prijatelja ako žele postići nešto veliko. Teško im je “ugasiti” svoje tvornice ideja, pa moraju pronaći zdrave načine da utišaju svoj um, inače će biti skloni okrenuti se drogama i alkoholu.

Druga dekada Riba (1. ožujka – 9. ožujka)

Svaka verzija Riba je u biti prirodno empatična, a Ribe 2. dekade, pod utjecajem Raka i Mjeseca, imaju dodatnu dozu ovog dara. Ipak, ne moraju to uvijek smatrati “darom” jer im je teško to isključiti.

Zamislite da ste toliko otvoreni da ne možete izbjeći da uhvatite i osjetite osjećaje drugih gdje god idete. To je iscrpljujuće i, što je još gore, možete se osjećati kao da ste izgubili vlastitu jedinstvenu bit i osjećaj sebe.

Ribe u drugom desetljeću trebale bi prakticirati redovitu meditaciju i zaštititi se kako bi njihov um i aura bili slobodni od neželjenog nakupljanja energije.

Treća dekada Riba (10. ožujka – 20. ožujka)

Ovo je zadnji segment na putu Sunca prije početka nove horoskopske godine. Ovnova želja za akcijom počinje krvariti i gorjeti, a inspiriran Škorpionom i Plutonom, znak Riba u 3. dekadi uvijek se čini na pragu nečeg novog.

Veća je vjerojatnost da će riskirati od ostalih Riba. Ako se stvari za njih ne promijene dovoljno brzo, sami će stvoriti promjenu.

Pažljivo proučite ovih 10 osobina žene Škorpiona ako želite vječnu ljubav s njom


luftika.rs

drugi upravo čitaju