25 C
Sarajevo
Pet, 08, 22

NE ZANIMAJU ME DALILINA IZVINJENJA: Dejan napravio pometnju

Dalila Dragojević nedavno je imala potrebu da se izvini za svoje ponašanje svom bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, zbog svega što je radila tokom preljube sa Filipom Carem.

Car je riješio da se nadoveže na njeno izlaganje, pa se sukobio sa Dejanom.

Dalila meni u krevetu kaže da bi voljela da se vrati auto, da joj je krivo što se onako ponašala prema Dejanu, tad u meni probudi ljudskost. Kad oplete po njemu za stolom, i on po njoj, tad ja postanem loš prema njoj. I to je meni nejasno. Zato može da bude kakva hoće, ali folirant nije. Ona za stolom pravi najgore stvorenje od sebe, a u krevetu priča stvari koje bi trebalo ovdje da priča – rekao je Car.

Dejane, Dalila ti se izvinila – rekao je voditelj.

Ne zanima me njeno izvninjenje. Ja sam se ogriješio o svoju porodicu i to ću ispraviti. A ljudi svjesni mojih grešaka koračaju mojim putem. Šta sam ja radio ovdje? Zbog koga sam razbijao glavu, gasio cigarete, lupao u zidove? Kreten. Ne znam u kakav sam to brak vjerovao. To mi stavljaju na teret. Ali očigledno niko ne čita znakove pored puta. Evo, Filipu su se oglasili i mama i tata, on se i dalje bori za ljubav – odgovorio je Dejan.

-

– Onda ti koračaš istim putem, jer tvoji ne prihvataju Aleksandru! – skočila je Dalila.

– Mene su njegovi pozdravili, pozdravljam i ja njih opet – dodala je Aleks.

Dejane, nisi me razumio. Ja sam rekao da svoje greške ispravljaš i da nosiš svoje breme. Ja tebe ne kudim, kudim nju. Moji se vjerovatno ne slažu sa tim odnosom, ali ja nikad sebi ne bih dozvolio da moram da biram između djevojke i porodice, gledao bih da sklopim i jedno i drugo ili bih odabrao porodicu – odgovorio je Car Dejanu.

  Evo gdje je Emina našla utočiste dok traje trodnevna svadba njenog bivšeg

Poenta je, njihova sadašnjost je gora nego moja prošlost – dodao je Dejan.

Ja sam sebi dozvolio jednom ili dva puta da uđem u svađe sa Dejanom, pa sam se pokajao. Ja sam napravio grešku prema njemu. Nisam aludirao ni na čiju porodicu, ne želim ni da ona uzima njegovu. Na kraju se ja najviše nasekiram. Ovaj će da jede kroki sa Mikijem, ova da se smije, a ja se sekiram. On priča da ja pravim strategiju sa Marijanom i Dalilom da mu se nešto, ja jedva čekam da se otarasim, on u Veternik, ja u Crikvenicu, ona u Šepak – rekao je Car.

(Express/ Pink)

NE ZANIMAJU ME DALILINA IZVINJENJA: Dejan napravio pometnju Express.

Sportska centrala

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa