Ne radi Instagram? Niste jedini

Ne radi Instagram? Niste jedini. Jeedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas ima problema s funkcionisanjem.

Mnogi korisnici ove aplikacije na raznim društvenim mrežama, kao što su Reddit, Twitter itd., navode razne probleme s kojima su se danas susretali, ali s kojima se i trenutno susreću prilikom korištenja ove popularne aplikacije.

Ako vam trenutno ne radi Instagram, niste jedni. Naime, širom svijeta korisnici ove popularne Meta-ine aplikacije izvještavaju da primjećuju razne probleme na ovoj aplikaciji.

Tako neki korisnici prijavljuju da im Instagram izbacuje poruku da nisu prijavljeni, nekima se pojavljuju opisi bez fotografija.

Pojedini izvještavaju da prilikom ulaska na Instagram dobivaju poruku “Dobrodošli na Instagram”, dok se nekima (kao i autoru članka) na početnoj stranici pojavljuju stare objave.

Instagram ne radi već treći put ove godine

Ne radi instagram – Imamo dojam da ne znaju zašto

The Verge je uputio upit voditeljici komunikacija na Instagramu, Seine Kim, koja je, između ostalog, navela da su u Instagramu svjesni da mnogo ljudi ima problema s pristupom i samim funkcionisanjem aplikacije.

Dodala je da u Instagramu ubrzano rade na tome da stvari vrate u normalno stanje, te da se izvinjavaju svim onim koji su imali eventualne neugodnosti.

Problem je prisutan globalno i nije vezan samo za jednu određenu regiju. Ipak, treba istaći da nigdje nije zabilježen potpuni prekid pristupu aplikaciji, odnosno aplikacija i dalje funkcioniše djelomično, ali s nekim od naprijed navedenih problema.

Iz Instagrama na aplikaciji nisu korisnicima uputili nikakvu obavijest o tome da postoje problemi, kao što je npr. bio slučaj prošle godine kada su pale razne Meta-ine aplikacije, između ostalih i Instagram, prenosi Verge.

Ako vam ne radi instagram probajte novu društvenu mrežu BeReal koja je sve popularnija u svijetu jer su korisnici realni. Saznajte šta je BeReal?

drugi upravo čitaju