NAPUSTIO KLUB: Partizan zahvalio Stanojeviću

Nogometni klub Partizan oglasio se nakon odlaska trenera Aleksandra Stanojevića.

Izdali su priopćenje koje vam prenosimo u cijelosti:

“FK Partizan koristi priliku da se zahvali treneru Aleksandru Stanojeviću na izuzetnoj suradnji u protekle dvije godine. Razdoblje iza nas obilježili su brojni izazovi, kako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni, a Stanojević je, kao i u prošlom mandatu, još jednom pokazao da je u stanju pobjeđivati ​​u nizu, ostvarivši rekord od 17 uzastopnih trijumfa u domaćem prvenstvu. , te u Europi ostvario povijesni uspjeh plasiravši se u 1/8 finala Konferencije UEFA lige.

No, kako je nakon netom završenog prvenstva, u kojem je momčad Partizana u 30. kolu suvereno bila na prvom mjestu i igrala najbolji Nogomet u Srbiji, zbog dvojbenih sudačkih odluka, FK Partizan je sezonu završio na drugom mjestu, trener je podnio ostavku kao moralni čin.

Zahvaljujemo se i treneru Stanojeviću na radu, predanosti, borbi i dokazanoj predanosti klubu u teškim trenucima te mu želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

Kako sljedeća sezona donosi velike izazove, a prvak domaćeg prvenstva ostvarit će izravan plasman u grupnu fazu Lige prvaka, FK Partizan će s novim snagama na klupi i terenu krenuti u ostvarenje tog cilja, što je bilo nezasluženo odsutan ove godine.

O daljnjim koracima kluba oko zapošljavanja novog trenera javnost će biti pravovremeno obaviještena.“ – stoji na klupskim stranicama.

Stanojević je u dva mandata vodio Partizan u 176 utakmica, a s njim je osvojio tri naslova.

Foto: Sandić foto

Sportska centrala

drugi upravo čitaju