Nakon kontroverzne objave Instagram je ograničio Kanyeov profil i obrisao njegov sadržaj

nakon kontroverzne objave instagram je ograničio kanyeov profil i obrisao njegov sadržaj

Nakon niza kontroverznih javnih istupa i bizarnih objava na društvenim mrežama, bilo je samo pitanje vremena kada će Kanye West “dobiti po nosu”. U petak je na Instagramu podijelio svoj razgovor s reperom i producentom Diddyjem, a mnogi su objavu proglasili antisemitističkom. Uskoro je reagovao i Instagram, te ograničio Kanyeov račun i izbrisao određene sadržaje s njegovog profila zbog kršenja pravila i smjernica platforme, piše NBC News.

U spomenutoj objavi s naslovom “Isus je Židov” činilo se kako West tvrdi da Diddyja kontrolišu Židovi. Američki židovski odbor prozvao je repera zbog promicanja stereotipa o Židovima, poput pohlepe i kontrolisanja.

-Kanye West bi trebao smisliti kako istaknuti stav bez upotrebe antisemitizma. Prošle sedmice je muzičar potaknuo mržnju prema Židovima, istaknuli su u svojoj izjavi.

Spomenuli su i Westovo ovosedmično pojavljivanje u emisiji “Tucker Carlson Tonight”, u kojem je rekao da je cilj saradnje bivšeg predsjedničkog savjetnika Jareda Kushnera s Izraelom, koja je rezultirala mirovnim sporazumom s Ujedinjenim Arapskim Emiratima, bila zarada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BALENCIAGA ADDICTED (@baleaddicted)

Dug je popis zvijezda s kojima se Kanye proteklih sedmica upustio u medijski rat, od Gigi Hadid i Hailey Bieber do kreativnog direktora Supremea i klana Kardashian.

Na Tremainea Emoryja iz Supremea obrušio se nakon negativnih reakcija na njegovu modnu reviju, a zatim se okomio na brojne poznate face koje su ga prozvale zbog majice s natpisom “White Lives Matter”. Na kraju se posvađao i s Khloe Kardashian, sestrom svoje bivše supruge Kim.

Naime, Kanye je optužio Kim da mu je uskratila važne roditeljske odluke i isključila ga s rođendanskih zabava njihove djece. Ogorčena Khloe zamolila ga je da prestane napadati njezinu sestru kako bi njihova djeca mogla odrastati u miru. Kanye nije dobro primio kritiku i u najnovijem bijesnom ispadu je proglasio Khloe lažljivicom.

Izvor: gloria.hr

(S.B.)

Nakon kontroverzne objave Instagram je ograničio Kanyeov profil i obrisao njegov sadržaj Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju