Najromantičniji muškarci rođeni su u ova 4 horoskopska znaka

Velik broj žena sanja o romantičnom muškarcu, onom koji ne traži izgovor da pokloni cvijeće, pripremi večeru iznenađenja, možda čak i napiše pjesmu…

Astrolozi kažu da su najromantičniji muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima.

Rak

Predstavnici ovog znaka imaju reputaciju da uvijek žele ozbiljne i snažne veze s ljudima s kojima izlaze. Čak i ako partnera s kojim imaju povremene intimne odnose žele držati na distanci, na kraju će se za njega sigurno vezati. Čak i ako nisu službeno u vezi, žele znati da uvijek mogu imati tu romantičnu vezu s nekim.

Rak je jedan od znakova koji polako ali sigurno otvaraju svoje srce. Za to im je potrebna veza koja je izvan fizičke, ona koja im omogućuje da se osjećaju sigurno s kim god jesu, ali bez potrebe za postavljanjem zidova. Njihova sreća proizlazi iz povjerenja.

Bik

Slično kao i Rakovi, Bikovi se zaljubljuju u ljude koji imaju duboke emocije, baš kao i oni. No, to ne znači da njihova romantična strana ne izostaje kad upoznaju partnera. Bikovi možda ne izgledaju tako, ali zapravo se uvijek nadaju stabilnoj i trajnoj vezi u kojoj se osjećaju sigurno.

Nemaju strpljenja za veze koje će trajati dulje od nekoliko tjedana ili mjeseci. Kad upoznaju nekoga s kim imaju kemiju, možda počnu više dijeliti. Žele imati iskustvo obožavanja svog partnera, pa je prirodno podići vezu na novu razinu. Nakon što pronađu ono što žele, trude se to zadržati.

Vaga

Predstavnici ovog znaka su nevjerojatno odani. Traže harmoniju u svim vezama, pa ne žele nejasne i ležerne veze u kojima ne mogu reći partneru što osjećaju. Vaga želi osjećati da je svom partneru najvažnija.

Da bi se osjećali zadovoljni, moraju naići na razumijevanje. Koketni su i druželjubivi, a to krije dublju želju da vole i budu voljeni. Vage vam to možda neće dati do znanja, ali uvijek se duboko nadaju da će situacija prerasti u nešto ozbiljno.

Ovan

Ako se neki znak Zodijaka zaljubljuje preko ušiju, onda je to Ovan. Kao predstavnik vatrenih znakova, Ovan sve radi impulzivno, a to uključuje i upuštanje u vezu prije nego što je druga strana 100% spremna. Za razliku od ostala tri horoskopska znaka na popisu, Ovnovi ne traže nužno veze za cijeli život.

On samo želi osjetiti uzbuđenje, strast i osvježenje. Čim počnu osjećati emocije prema nekome, znači da su zaljubljeni. Naravno, s vremenom niti ne shvaćaju da se to pretvorilo u nešto ozbiljnije i trajnije.

Izvor: Alo.rs

Nikad vas neće izdati, ovo je 6 najvjernijih znakova zodijaka


luftika.rs

drugi upravo čitaju