MUŠKARAC IZ BIH U NJEMAČKOJ UBIO TRUDNU BIVŠU DJEVOJKU, SAKRIO TIJELO

muškarac iz bih u njemačkoj ubio trudnu bivšu djevojku, sakrio tijelo

Nakon nestanka Alexandre državno tužilaštvo optužilo je njezinog bivšeg partnera i još jednog muškarca za ubistvo i otmicu. Dvojica muškaraca navodno su svladali, oteli i ubili 39-godišnjakinju u prosincu 2022. i sakrili njezino tijelo na dosad nepoznatoj lokaciji, objavila je danas glasnogovornica državnog odvjetništva.

Muškarci su se potom pretvarali da je žena, koja je bila u osmom mjesecu trudnoće, dobrovoljno otišla u inozemstvo, prenosi Index.hr.

Pedesetogodišnjak iz BiH i 48-godišnji Nijemac uhapšeni su u septembru prošle godine i od tada se, kako je saopćilo državno odvjetništvo, nisu očitovali o optužbama.

Prema istrazi, motiv zločina je svađa, između ostalog i zbog velike svote novca. Priča se da je bivši partner koristio novac viših zaposlenika banke za transakcije za nekretnine koje su išle preko drugookrivljenog. Nakon rastave žena je prestala sarađivati ​​i odbila im dati pristup svojim računima.

Dvojac ju je zatim pokušao ovršiti na iznos od 785.000 eura, a žena je zbog toga pokrenula tužbu. Nestala je sedam dana prije odlučujućeg ročišta, a muškarci su čak pokušali inscenirati njezin odlazak u Italiju tako da su s njenog mobitela poslali oproštajne poruke te ga odnijeli u tu zemlju.

(E.F.)

The post MUŠKARAC IZ BIH U NJEMAČKOJ UBIO TRUDNU BIVŠU DJEVOJKU, SAKRIO TIJELO first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

drugi upravo čitaju