Minimalistički radni prostor koji se prilagođava svim vašim potrebama

Oakywood predstavlja minimalistički i prilagodljiv kućni radni prostor koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

U pitanju je poljska kompanija koja spaja zanatstvo, prirodne materijale i tehnologiju kako bi stvorila jednostavne, elegantne i inovativne komade nameštaja i dodataka koji će redefinisati vašu radnu površinu i učiniti rad ugodnijim iskustvom. Posebna inovacija brenda jeste Oakywood 3D Configurator, alatka koja će vam omogućiti prilagođavanje radnog prostora prema vašim potrebama.

minimalistički radni prostor koji se prilagođava svim vašim potrebama

oakwood

Uz realističan 3D prikaz stola i police, moći ćete izvršiti podešavanja i birati između različitih dimenzija i završnih obrada. Oakywood 3D Configurator sada je dostupan i za najprodavanije prostirke za sto. Assortiman uključuje stolove za stajanje ili sjedenje, radne stanice, stalke za računar, punjače, skladištenje za laptop, olovke, stalke za slušalice, bežične priključne stanice i još mnogo toga.

Svi proizvodi su dizajnirani, prototipovani i proizvedeni korišćenjem savremenih digitalnih procesa, mašinski obrađeni i ručno izrađeni od drveta, filca, plute i vune. Sve komade izrađuju od odgovornih i održivih izvora materijala. Oakywood-ov stil podrazumeva Japandi estetiku, spajanje modernih, čistih linija skandinavskog dizajna sa japanskim minimalizmom. Čiste linije i osjećaj jednostavnosti stvaraju organizovan i efikasan radni prostor.

 

minimalistički radni prostor koji se prilagođava svim vašim potrebama

oakwood

 

minimalistički radni prostor koji se prilagođava svim vašim potrebama

oakwood

“Mi stvaramo jedinstvene proizvode od drveta – dodatke koji će upotpuniti vaš radni prostor”, kaže glavni dizajner kompanije i dodaje: “Želimo da svi imaju trajne i funkcionalne proizvode koji su izrađeni iz ljubavi prema drvetu i prirodi, koristeći materijale iz odgovornih izvora”.

Oakywood je brend koji definitivno zaslužuje vašu pažnju – njihovi proizvodi su sve što vam treba ukoliko želite da imate funkcionalniji i efikasniji radni prostor u okviru svog doma.

www.dominfo.ba

drugi upravo čitaju